Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Kazımcan Karataş'ı Galatasaray transfer etti!

Galatasaray Süper Lig'e veda eden Altay'ın 19 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş'ı resmen renklerine bağladı. İzmir ekibi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kazımcan'ın Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu.

01.07.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 01.07.2022-15:42)

Süper Lig'de transfer gelişmeleri hız kesmeden devam ediyor. Son olarak gelen haber ise büyük yankı uyandırmış durumda. Uzun süredir Süper Lig devlerinin ilgilendiği oyunculardan birisinin Kazımcan olduğu biliniyordu. Altay'ın 19 yaşındaki sol bekinden gelen son haber Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı.

Resmen açıkladılar

Galatasaray, Süper Lig'den geride kalan sezon düşen Altay'ın 19 yaşındaki futbolcusu Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı. Yaşanan gelişmeyi Altay kulübü resmen açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, '16 Ocak 2003'te İzmir'de dünyaya gelen evladımız Kazımcan Karataş'ın transferi konusunda Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Futbola Altay'ımızda başlayan, Altay Spor Okulları'nda yetişen, ardından altyapımızda her yaş grubundaki takımlarımızda forma giyen, U17- U19 ve U21 Milli Takımı'mızın oyuncusu olan evladımız Kazımcan Karataş'a kulübümüze verdiği tüm hizmetler için çok teşekkür ederiz. Yolun açık olsun bizim çocuk… Camiamıza ve kamuoyuna duyurulur.' ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kazımcan'ı duyurdu

Yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı

Galatasaray'ın transfer ettiği Kazımcan Karataş ile uzun süredir Beşiktaş'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Oyuncunun bu anlamda Beşiktaş yerine Galatasaray'a transfer olması oldukça dikkat çekti. Oyuncuyla ilgili yaşanan transfer gelişmesi büyük yankı uyandırmış durumda.

Geçen sezon dikkatleri üzerine çekti

İzmir ekibi Altay'ın 19 yaşındaki oyuncusu Kazımcan Karataş geçen sezon sergilediği performansla pek çok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Oyuncu bu anlamda pek çok takımın transfer listesine girdi. Futbolcu ana mevkisi sol bek olmakla beraber sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal