Metin Akpınar’ın kızı Duygu Akpınar konuştu: Annesinin mektubunu bir gazeteci engelledi

Yıllar sonra ortaya çıkan oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, annesinin yıllar önce her şeyi anlattığı mektubunun bir gazeteci tarafından engellendiğini ifade etti.

19.04.2024-12:34 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-17:35)

Katarsis yayınındaki açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen oyuncu  Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, annesinin her şeyi anlattığı bir mektubunun bir gazeteci tarafından engellendiğini dile getirdi.

Annemin mektubunun haber yapılması engellendi

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Babam doğduğumdan haberdardı. Gerçekten biliyordu. 1989 yılında Hürriyet gazetesine manşet olarak çıkmışız annem bizi aslında bir kadına veriyor o kadın da bize bakıcılık yapması için konuşma gerçekleşiyor. Ben annemden ayrıldığımda 2 aylıktım. Adile Şener ve Emin Şener ile görüşülüyor. Biz bakıcı kadına veriliyoruz" dedi.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Akpınar konuştu: Annesinin mektubunu bir gazeteci engelledi

"Emin Şener, Emin babam, baba diyorum, bu adam Tekirova'da gazetecilik yapan bir adama ulaşıyor bu adam bizi Hürriyet gazetesinde manşet yapıyor o dönem sahibi Erol Simavi olduğunu öğrendik, haber yapılıyor. Annem o dönem cezaevinde o gazeteciye mektup yazıyor Metin Akpınar'dan bahsediyor, o mektubu ortaya çıkartabildiğimde inanının bütün Türkiye ağlar. Çok zor durumda kalmış bir kadının cümleleri onlar. Metin Akpınar'ı söylüyor gazeteci bunu tekrar Hürriyet'e gönderiyor haber yapılmıyor Erol Simavi ismi, o dönem gazetecilerimiz hepsi Metin Akpınar ile arkadaş. O dönemin reklam olayları bile Erol Simavi'nin attığı manşetlerle oluyormuş."

Gökhan Çınar, konuyu şu şekilde özetledi: "Bu süreçte, o dönemde işlem yapılmıyor ve bu sorun kapatılıyor, ardından çocuk esirgenmeye gönderiliyorsunuz." Duygu Nebioğlu ise şu cevabı verdi: "Evet, valiliğin de zaten haberi oluyor, haberi olsun diye o gazeteye veriliyor."

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal