Meteoroloji'den Uyarı Geldi: Sel, Su Baskını, Heyelan!

Meteoroloji'den bazı illere uyarı geldi. O illerde sel, su baskını ve heyelan görülebilir. Cuma gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

29.09.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-15:27) Meteoroloji'den Uyarı Geldi: Sel, Su Baskını, Heyelan!

Gelen son dakika haberlerine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden Doğu Karadeniz'e ilişkin sağanak yağış uyarısı yapıldı. O bölgelerde sel, su baskını ve heyelan görülebilir. Cuma gününe kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE SEL, SU BASKINI VE HEYELAN OLABİLİR

Takvim'de yer alan habere göre Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında ‘Doğu Karadeniz'de halen devam eden sağanak yağışların, bu akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak. Cuma günü sabah saatlerine kadar Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir’ ifadelerine yer verildi.

METEOROLOJİDEN BATI KARADENİZ İÇİNDE UYARI YAPILDI

Türkiye soğuk havaların etkisi altına girmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz Bölgesi içinde uyarıda bulundu. Açıklamada ‘Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın sabah saatlerinden itibaren Kastamonu ve Sinop'un kıyı kesimleri ile Samsun'un batı ilçelerinde görülecek sağanak yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmekte’ denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal