Meteoroloji Uyardı: Karla Karışık Yağmur Bekleniyor

Havaların soğuması ile beraber Meteoroloji’den uyarılar gelmeye başladı. Son yapılan açıklamada, Doğu Anadolu bölgesinin yüksek kesimlerinde sulu kar yağışı beklenildiği ifade edildi.

23.09.2021-10:20 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-10:27) Meteoroloji Uyardı: Karla Karışık Yağmur Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, soğuk havalarla beraber gelmesi beklenen kar yağışı hakkında önemli uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamada, Doğu Anadolu bölgesinin yüksek kesimlerinde sulu kar yağışına karşı vatandaşlar uyarıldı. 

METEOROLOJİ UYARDI: KARLA KARIŞIK YAĞMUR GELİYOR

Yapılan yazılı açıklamada beklenen kar yağışlarının, öğle saatinden sonra yaygın olarak Erzurum'un kuzeyi ile Ardahan çevrelerinde etkili olmasının beklenildiği belirtildi. 

SICAKLIK 5 DERECENİN ALTINA DÜŞECEK

Eylül ayının sonlarına doğru gelirken, mevsim normallerinin 2 ile 5 derece altına düşmesinin beklendiğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, rüzgar güney ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette, güneydoğu kesimlerinde kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde olabileceği konusunda uyardı.

SULU KAR YAĞIŞI DOĞU ANADOLUDA ETKİLİ OLACAK

Uzmanların yaptığı sulu  kar yağışı hakkındaki uyarıda, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinde fırtına beklendiğinden ağaç, direk devrilmeleri ve çatı uçmalarına, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan'da gece hafif zirai don hadisesine karşı vatandaşların dikkatli olmalarına dikkat çekti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal