Merve Boluğur'dan eski eşine sert çıkış! Murat Dalkılıç'ın paylaşımına tepki gösterdi

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde açıklamalar yapan eski eşi Murat Dalkılıç'a sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Eski eşinin açıklamalarına karşı sessizliğini bozan Merve Boluğur yaptığı paylaşımda, "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de ‘Merve açıklasın' falan… Kaçıncı şov bu koçum!" paylaşımını yaptı. Merve Boluğur'un eski eşi hakkındaki paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

08.08.2022-08:46 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-09:30)

Acemi Cadı dizisiyle aklımıza kazınan ve yıldızı parlayan ünlü oyuncu, uzun süredir projelerde rol almıyor. Tercihini ekranlardan uzak durmaktan yana kullanan Boluğur, sosyal medyadan yaptığı paylaşımları ve çıkardığı şarkısı ile gündeme geliyor. Söz dönemde özel hayatı ile gündeme gelen ve aradığı aşkı aranjör Mert Aydın'da bulan Boluğur, Mert Aydın'a "kocam" olarak hitap ettiği paylaşımda uzun bir süre konuşulmuştu. Ayrıca Boluğur'un yaptığı açıklamalar ve tavırları sebebiyle uzun süredir Murat Dalkılıç ile yaşadığı ayrılıktan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia edilmişti.

"Ayrılma sebebimizi canı isterse bir gün Merve açıklar."

Ünlü oyuncunun Murat Dalkılıç ile boşanmasından sonra yaptığı açıklamalar ve tavırları ile uzun süredir psikolojisinin bozuk olduğu konuşuluyordu. Gündeme gelen iddiaların ardından Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozarak Sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Dalkılıç, "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar." dedi.


"Yanındaki kadına saygın olsun."

 Boluğur, eski eşinin açıklamalarına sert tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Merve Boluğur, "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de 'Merve açıklasın' falan... Kaçıncı şov bu koçum!" dedi.



Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal