Mert Müldür Karantinanın Merkezinden Konuştu!

İtalya’nın Sassuolo kulübünde top koşturan Mert Müldür, ülkedeki karantina şartlarında yaşadıklarından bahsetti.

17.03.2020-16:12 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-15:57) Mert Müldür Karantinanın Merkezinden Konuştu!
Juventus’taki milli oyuncumuz Merih Demiral, kişisel sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama içeren bir paylaşım yapmıştı. Avusturya vatandaşlığı da olan Müldür, bu ülkenin muhabirlerine yaptığı konuşmada, şu ana kadar en detaylı konuşmayı yapan Türk oyuncu oldu.

‘Saat 6’dan sonra dikkatli olunmalı’

Mert, İtalya’da Lombardia’nın sonrasında virüsten en çok zarar gören kısım olan Emilia-Romagna’da yaşadığının altını çizerek “Akşam üzeri saat 6’dan sonra dikkatli olmalısınız. Çünkü, eğlenmek için dışarı çıkmıyorsunuz. Sokağa çıkanlarla ilgili kontrol de oluyor. Akşamları özellikle çok sessiz. Birkaç gün öncesine kadar tasavvur edilemez bir vaziyetteydi. Dışarı, markete ya da eczaneye gideceksen çıkabiliyorsun” ifadelerini kullandı.

‘Şehre giriş-çıkışlar durduruldu’

Modena şehrinde hayatına devam eden 20 yaşındaki Mert Müldür, Sassuolo Kulübü tarafından kendisine ve diğerlerine ev ödevleri verildiğini vurgulayarak “Şehre giriş çıkışlar da durdurulmuş durumda. Evde yapmamız için egzersizler verildi. Ancak tabii ki gerçek antrenmanın yerini hiç tutacak şeyler değil. Ne var ki herkes şu süreçte yalnızca sağlığı düşünüyor” dedi.

'İnsanlar Birbirlerini Düşünüyor.

Böyle bir halde insanların birbirine fazlasıyla olumlu davrandığını ve bu halin kendisini şaşırttığını vurgulayan Milli oyuncu “İnsanlar arasında dayanışma var ve herkes inanılmaz dikkatli. Sadece kendilerini düşünmüyorlar. Diğerlerini tehlikeye atmayacak şekilde hareket ediyorlar” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal