Mehmet Dinçerler'in paylaşımına Hadise'den aşk dolu cevap!

İşletmeci Mehmet Dinçerler, evlilik kararı aldığı sevgilisi Hadise ile çektirdiği samimi bir pozu sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı. Ünlü şarkıcı Hadise ise sevgilisinin paylaşımına sessiz kalmayarak aşk dolu bir yorum yaptı.

26.04.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-11:18)

Bir süredir birlikte olan ve geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan ünlü şarkıcı Hadise ile işletmeci sevgilisi Mehmet Dinçerler, evlilik hazırlıklarına tam gaz devam ediyorlar. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan çift, sürekli magazin gündeminde konuşulurken Mehmet Dinçerler'in sevgilisinin olduğu bir kareyi paylaşması ve Hadise'nin oda verdiği cevap sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hadise Mehmet Dinçerler

Sosyal medya hesabının çok sıklıkla kullanmayan ara ara paylaşımlar yapan ünlü işletmeci Mehmet Dinçerler, Instagram hesabı üzerinden sevgilisi Hadise ile olan bir pozunu post olarak paylaştı. Geçtiğimiz günlerde tatil için Hadise ile New York'a giden ve orada çekildikleri bir pozu yayınlayan Mehmet Dinçerler'in paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Hadise Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler'in paylaşımına Hadise'den yorum gecikmedi

Mehmet Dinçerler, Hadise'nin kendisine sarılmış olarak olduğu anı gösteren pozu "Burayı seviyorum" notu ile takipçileriyle paylaşırken ünlü şarkıcı Hadise sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve fotoğrafın altına 'Dünyadaki en sevdiğim yer' yorumunu yazdı.

Hadise Mehmet Dinçerler

Hadise'de hamilelik iddialarına yanıt!

Geçtiğimiz gün, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile bir mekandan çıkarken görüntü veren Hadise'nin elindeki çantayla göbeğini kapatması hemen ardından hamilelik haberlerinin çıkmasına neden oldu. Hakkında çıkan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapan güzel şarkıcı hamile olmadığını fakat aileleri olduğu için bu tarz haberleri aslında kendilerini biraz fazla üzdüğünü söyledi. Örf ve adetlere başlı olan bir çift oldukları vurgusunu yapan Hadise, bu haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.

Hadise Mehmet Dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal