Mehmet Dinçerler Sevgili Hadise’nin Doğum Gününü Aşk Dolu Bu Pozlarla Kutladı

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, yeni yaş gününü sevdikleri ile kutladı. Doğum gününde sevgilisini yalnız bırakmayan Mehmet Dinçerler, sosyal medyadan yaptığı romantik paylaşımlarla Hadise’nin doğum gününü kutladı.

30.03.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-10:01)

Son zamanlarda inişli çıkışlı aşk hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hadise, yeni yaş gününü kutladı. Doğum gününde sevgilisini yalnız bırakmayan Mehmet Dinçerler, ınstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sevgilisinin doğum gününü kutladı. 

MEHMET DİNÇERLER SEVGİLİSİ HADİSE’NİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Yaptığı şarkılar ve son dönemde yaşadığı aşklarla magazin gündemin düşmeyen hadise yeni yaşını kutladı. 36  yaşına giren güzel şarkıcıyı, doğum günde sevdikleri yalnız bırakmadı. Hadise, arkadaşları ile kutladığı doğum gününe dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Yeni yaşında Hadise’yi sevgili Mehmet Dinçerler’de yalnız bırakmadı. 


HADİSE’YE ROMANTİK SÜPRİZ 

Kaan Yıldırım ile inişli çıkışlı aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hadise, kısa süre sonra gönlünü genç ve yakışıklı işletmeci Mehmet Dinçerler’e kaptırdı. Bir süredir zor zamanlar geçiren Hadise, dün akşam 36.yaşını kutladı. Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından ‘Hep Yanımda Ol’ notuyla Hadise ile fotoğrafını paylaşan Dinçerler, sevgilisinin doğum gününü paylaşımı ile de kutladı.

ZOR ZAMANLAR GERİDE KALDI

Kaan Yıldırım’la inişli çıkışlı ilişki yaşayan Hadise, ortaya atılan Reza Zarrab ile yasak aşk yaşıyor iddiası ortalığı birbirine kattı. Reza Zerrab’ın Ebru Gündeş ile evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığı, hatta Hadise’nin hamile kaldığı iddia edilmişti. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan haberler sonrası oldukça zor günler geçiren Hadise, Kaan Yıldırım’la olan ilişkisini de bu dönemde sonlandırdı. Güzel şarkıcı kısa bir süre sonra ise gönlünü genç ve başarılı işletmeci Mehmet Dinçerler’e kaptırdı. İkilinin ilişkisi ise magazin gündeminde oldukça ses getirdi. İstenmeyen gelin olduğu iddia edilen Hadise, ilişkisine tam gaz devam ediyor. 

Hadise Murat Dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal