Mehmet Büyükekşi'den Performans Değerlendirmesi!

Karşılaşma öncesi Gaziantepspor kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

05.02.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-14:40) Mehmet Büyükekşi'den Performans Değerlendirmesi!

Süper Lig Cemil Usta sezonun 21. Hafta karşılaşmasında Gaziantepspor deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma öncesi Gaziantepspor kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Büyükekşi’nin o açıklamaları:

Süper Lig’in ikinci yarısına skor olarak olmasa da performans olarak iyi bir giriş yapmıştık. Fenerbahçe karşılaşmasında gösterdiğimiz performans bizleri umutlandırmıştı. Ardından deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığımız karşılaşmada yaşananları tüm Türkiye gördü ancak bizler asla inancımızdan bir şey kaybetmedik. Nitekim Süper Lig’in lideri durumunda olan Sivasspor maçında da futbolcularımız ve teknik heyetimiz onlara olan güvenimizi bir kez daha boşa çıkarmadı.

Taraftarlarımızın da muhteşem desteğiyle 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmak fazlasıyla bizleri memnun etti. Aldığımız skor kadar sahaya yansıtılan hırs ve isteğimiz de takdire şayandı. Futbolun tüm güzelliklerini bir arada yaşadık, muhteşem goller attık, tribünlerin coşkusu yüksekti. Gaziantep şehri potansiyelinin farkına varmaya başladı.

Bir süredir uyuyan o dev uyanmaya başladı ve son birkaç yılda olduğu gibi hızla adından söz ettirmeye devam edecek. Bu doğrultuda tüm Gaziantepliler gibi bizler de yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla her türlü fedakarlığı yapacağız”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal