MEB Telafi Eğitimi İle İlgili Açıklama Yaptı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimine katılım sağlayacak öğretmenlere ek ders ücret verileceğini açıkladı.

28.05.2021-22:50 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-22:50) MEB Telafi Eğitimi İle İlgili Açıklama Yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı, 2 Temmuz sonra girilecek yaz döneminde telafi eğitimlerinde katılım sağlayan öğretmenlerin  zorunlu olmadığını  'gönüllülük' esaslı olduğunu ve katılım gösteren öğretmenlere ek ders ücreti verileceğini bildirdi.

''TELAFİ UYGULAMASINA HAZIRIZ''

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  resmi sosyal medyadan hesabından telafi eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, eğitimde telafi derslerinin başlayacağını ifade ederken "Eğitimde telafi uygulamasına hazırız. Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak." dedi.

Telafi eğitimleri hakkında bilgi veren Bakan Selçuk, büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel alanda olumsuzlukları ortadan kaldıracaklarını vurguladı. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, telafi eğitimi çalışmalarının Haziran ayı itibarıyla başlayacağını bildirirken 2020-2022 eğitim yılını da kapsayacağını duyurdu.

3 HAFTA SÜRECEK

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), resmî eğitim ve öğretim kurumları için yapılacak olan yüz yüze eğitimin telafi, tamamlama ve uyum takvimini açıkladı. 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve eğitimler üç hafta sürecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal