Mbaye Diagne Galatasaray'a Geri Dönüyor

Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen Senegalli futbolcu, forvet eksikliği nedeniyle geri dönecek.

18.01.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-12:17) Mbaye Diagne Galatasaray'a Geri Dönüyor

Geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilen Senegalli futbolcu, forvet eksikliği nedeniyle geri dönecek. Andone'nin yaşadığı sakatlık, Babel'in ise Ajax’a gitmesi sebebiyle Falcao'ya alternatif arayan sarı kırmızılılar da mecburen Diagne dönecek.

Galatasaray'da Mbaye Diagne geri dönüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer ettiği Mbaye Diagne’nin gösterdiği performans ve mental sorunları yüzünden Belçika Ligi takımlarından Club Brugge'a kiralık olarak verildi.

Belçika’da da tutunamayan Diagne kadro dışı kaldı. Galatasaray büyük ümitlerle transfer ettiği Diagne'de zarara uğradı. Sarı kırmızılı yönetim "Diagne geri dönemez" dedi ama sonra çark etti.

Cuma günü İstanbul'a gelen Diagne'nin 2. devrede Galatasaray forması giyeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılılar'da forvet futbolcusu Andone’nin yaşadığı sakatlık yüzünden sezonu kapattı. Ryan Babel ise Hollanda ekibi Ajax’a gitti.

Yönetim Falcao'nun yanına bir golcü daha istiyor. Galatasaray, Senegalli forvet Diagne'nin fiyatını indirmemek adına sezonun ikinci devresinde kendisine kadroda yer verecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal