Masumlar Apartmanı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 26 Ocak Salı akşamı 19. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünün ardından izleyiciler Masumlar Apartmanı 20. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Masumlar Apartmanı 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.01.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-11:15) Masumlar Apartmanı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile izlenen Masumlar Apartmanı dizisi her hafta yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

MASUMLAR APARTMANI 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı dün akşam 19. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin sıkı takipçileri şimdiden 20. yeni bölümü iple çeker oldu. Masumlar Apartmanı 20. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, İnci'nin boşanma kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han'dan farksız bir durumda değildir ancak verdiği kararının da arkasında durmak zorundadır. Evdekiler Han'ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır. Ege, Neriman'ın bir sözü üzerine ablasının nerede kaldığını söyler. Ancak Ege'nin sonraki hamlesi Neriman'ı yıkar. Ablasının ve Han'ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci'yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. 

İnci'nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için yanına gider. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru'ya son isteğini söyler.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal