Masumiyet Harun Kimdir?

Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet ilk bölümüyle ekranlara gelmeyi bekliyor. Güçlü kadrosu ve ilgi çeken konusu ile Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyor. Masumiyet Harun kimdir?

23.02.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-09:53) Masumiyet Harun Kimdir?

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, yeni dizisi Masumiyet ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı karakter Harun Orhun kimdir? 

MASUMİYET DİZİSİ HARUN ORHUN KİMDİR? 

Harun Orhun, bembeyaz dünyası müstakbel damadına yönelik dehşetli suçlamalarla lekelenecek. Harun’un tek kızı ve dünyası kızı İrem’dir. Biricik kızı için süper bir baba olan Harun, babalığa dair en büyük sınavını eşinin zamansız kaybıyla verdiğine inansa da aslında en büyük sınavı yaşanacak bir vahşetle yeniden başlayacaktır.

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Mehmet Aslantuğ, 25 Eylül 1961 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde dünyaya geldi.  Mehmet Aslantuğ, Çerkez kökenli bir çiftin 5. ve en son çocuğudur. Lise eğitiminin son dönemine kadar Samsun’da yaşayan Aslantuğ, öğrencilik yılları zamanında deneme sahnelerinde yer almıştır.

Oyunculuk aşkı ağır basınca üniversite eğitimini yarıda bırakan Aslantuğ, 1986 yılında Gün Doğmadan filmiyle kariyerine ilk adımını atmıştır. 1992 yılında kendi yapım şirketini kuran Mehmet Aslantuğ o dönemde değişik ödüller kazanmıştır.

1996 yılında kendi gibi oyuncu olan Arzum Onan ile evlendi. Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, 2004 yılında o döneme damgasını vuran Bir İstanbul Masalı dizisinde tanınmıştır. Ardından 2009 yılındaki Hanımın Çiftliği ve 2013 yılındaki Ben Onu Çok Sevdim adlı yapımlarda da rol almıştır. 2016 yılında yayınlanan Kördüğüm dizisinden sonra en son 2019 yılında ekranlara gelen Kardeş Çocukları isimli dizisiyle kamera karşısına geçmiştir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal