Masumiyet Dizisi Hale Ilgaz Kimdir?

Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Masumiyet dizisinde sanatçı ve oyuncu Hülya Avşar'ın canlandırdığı Hale Ilgaz karakteri kimdir?

23.02.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-08:58) Masumiyet Dizisi Hale Ilgaz Kimdir?

Ekranların yeni dizisi Masumiyet konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken yapımlar arasında yerini aldı. Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra ekranlara Masumiyet dizisi ile dönüyor. Peki Masumiyet Hale Ilgaz kimdir? 

HALE ILGAZ KİMDİR? 

Masumiyet dizisinde İlker’in annesi olan Hale hanımı Hülya Avşar canlandırıyor. Hale Ilgaz, güçlü tabiri caizse belgesellerde görünen yırtıcı anne kaplanların insan versiyonu. Hale hanım, her zaman oğlunun arkasını toplayan bir anne olmuş. Hale; kibirli, snob ve ulaşılmaz kusursuz cemiyet kadını görüntüsünün altında sistematik psikolojik şiddet mağduru bir eş ve yorgun bir anne saklı.

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Hülya Avşar, 10 Ekim 1963 yılında Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğdu.  Avşar, Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerinde bir dönüm noktası oluşturdu. Hülya Avşar, 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu.

2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görülmüştür.  2001 yılında kendi adını taşıyan Hülya Avşar by H markasını kurdu. Spora ve tenise tutkunluğuyla bilinen Avşar'ın 2001 yılından bu yana kendi adını taşıyan Hülya Cup tenis turnuvası düzenleyerek buradan elde ettiği gelirle eğitime destek veriyor. 

Avşar kızı, ikinci evliliğini Ağustos 1997 tarihinde henüz üç aylık hamile iken iş adamı Kaya Çilingiroğlu ile Paris’te gerçekleştirdi. Kaya Çilingiroğlu ile boşandıktan sonra 2006 ve 2010 yılları arasında iş adamı Sadettin Saran ile birliktelik yaşadı. Çilingiroğlu çiftinin 2005 yılındaki ayrılığının ardından 15 Ocak 1998 doğumlu Zehra Çilingiroğlu’nun velayeti Hülya Avşar’a verildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal