Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix'te Yayınlanacak Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yeni bir dizinin hazırlığı içindeler. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizi ne zaman başlayacak?

16.02.2021-14:31 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-14:31) Kıvanç Tatlıtuğ'un Netflix'te Yayınlanacak Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Neftlix yeni bir yapıma daha imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu kıvanç Tatlıtuğ, yepyeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix Kıvanç Tatlıltuğ'un yeni dizisi ne zaman başlıyor? 

Sevilen dijital platformlardan biri olan Netflix'in yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesinin çekimleri İzmir Foça'da başladı. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yer alıyor. Film yönetmenliği yapan Tolga Karaçelik’in üstlendiği dizinin çekimlerine başlandı. 

KIVANÇ TATLITUĞ VE ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN DİZİSİNİN BİR DENİZALTI HİKAYESİNİN KONUSU

Netflix'in yeni dizisi Bir Denizaltı Hikayesinin konusu şöyle; Denizaltında araştırma ile görevine katılmak için hazırlanan özgür ruhlu, maceracı dalış eğitmeni Arman’ın hayat hikayesine yer verecek. Yaşanan doğa felaketini çözümlemek amacı ile araştırmaya koyulan Arman ve ekibi denizaltına girer.  

BİR DENİZALTI HİKAYESİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizi Bir Denizaltı Hikayesinin henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal