Masumiyet Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV'de yeni bir dizi yayınlanmaya hazırlanıyor. Yeni dizi Masumiyet konusu ve oyuncu kadrosu ile merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. Peki Masumiyet ne zaman başlayacak?

15.02.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-14:21) Masumiyet Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yeni dizi Masumiyet usta kadrosu ve konusu ile dikkat çeken yapımlar arasına gireceğe benziyor. Masumiyet dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 

Yapımını Gold Film'in yaptığı yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da Ömür Atay’ın oturduğu Masumiyet dizisi için geri sayım başladı. Öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı 'Masumiyet' dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki Masumiyet dizisi ne zaman başlayacak? 

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU

Başrollerini Hülya Avşar ile Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı Masumiyet dizisinin ana kadrosunda Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi isimlerde yer alıyor.

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla tepe taklak olur. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Masumiyet dizisinin Mart ayı içerisinde FOX TV ekranlarında başlaması bekleniyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal