MasterChef Yarışmasında Jüri Krizi: Mehmet Yalçınkaya Yapım Şirketine Rest Çekti

Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran MasterChef’te son yaşananlar herkesi şaşırttı. Programın jüri üyeliğini yapan Mehmet şefin bir diğer jüri üyesi Somer şefle tartıştığı ve yapım şirketine rest çektiği iddia edildi.

18.01.2021-14:18 - (Son Güncelleme: 04.11.2021-17:48)

Tv8 ekranlarının en beğenilen programlarından olan ve dünya çapında büyük bir beğeniye kavuşan MasterChef, yayınlandığı her akşam reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Magazin kulislerinde dönen bir dedikoduya göre programın asi jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, bir diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu ile tartıştı. İkili arasında yaşanan gerilim yapım ekibini de yansıdı. Acun Ilıcalı’nın ikilinin arasındaki buzların erimesi için araya girdiği de iddia ediliyor. 

MASTERCHEF’TE JÜRİ KRİZİ: MEHMET ŞEF VE SOMER ŞEF BİRBİRİNE GİRDİ

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz senelerde satın aldığı ve yaptığı programlarla büyük beğeni topladığı TV8’de şu sıralar ayrılık rüzgarları esiyor. 4 sezondur yayınlanan ve büyük beğeni toplayan MasterChef programının sevilen iki jüri üyesi birbirine düştü. Mehmet Yalçınkaya’nın, programın diğer jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu’nun dolar üzerinden maaş aldığını iddia etmiş ve sitemini dile getirmiş ve yapım şirketine rest çektiği iddia edilmişti. Çıkan haberden sonrası Mehmet şef sosyal medya hesabı üzerinden açtı ağzını yumdu gözünü. 

MEHMEY YALÇINKAY MASTERCAHEF’TEN AYRILIYOR MU?

MasterChef programının en dikkat çeken jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya, kimi zaman sert kimi zamansa duygusal tavırlarıyla izleyicinin kalbini kazandı. Son dönemlerde hakkında çıkan haberlere daha fazla sessiz kalmayan Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. 

Aynı programda jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu’nun dolar üzerinden maaş alması ardından açıklamalarda bulunan Mehmet şef; "Ülkemizde sektörümüzde emek hırsızlığı oluyor. Son dönemde buna isyan ediyorum. Bir yemek yapıyoruz, yemeğin telifi henüz yok. Aradan iki gün geçiyor yaptığımız yemeği kendileri yapmış gibi tanıtanlar çıkıyor’ dedi.

Emek hırsızlığına ve ayrımcılığa tahammül edemediğinin altını çizen Mehmet şef, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bazıları da restoranımızın isminin bir benzerini yaparak taklidimizi yapıyorlar. Bu restoranlarda insanlar yediği yemekten dolayı bir zarar görürse bizim ismimizi kullanmış oldukları için biz zarar göreceğiz. Bunların bir emek hırsızlığı olduğunu düşünüyorum. Bir ismin telifini aldığımızda bu ismin sonuna bir harf koyarak mekan açılıyorlar. Bu konuda vatandaşların da dikkatli olmaları gerekiyor. İnsanlar nereye geldiğini nereye gittiklerini bilsinler. Bu insanların yaptığı emek hırsızlığıdır" şeklinde konuştu.

MasterChef Mehmet şef ayrılıyor mu?

SOMER ŞEFTEN MASTERCHEF ÜCRET KRİZİNE CEVAP

Reyting rekoru kıran MasterChef yarışması hakkında Mehmet şefin iddiaları üzerine sosyal medyada büyük olan ücret krizi konusuna Somer Sivrioğlu’ndan cevap geldi. Somer şef, gündem olan iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. 

MEHMET YALÇINKAYA KARDEŞİMDİR, GERİSİ LAF-I GÜZAF

Çıkan haberlerin oldukça çirkin olduğunun altını çizen MasterChef üyesi Somer Sivrioğlu, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca... Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir, gerisi laf-ı güzaf" açıklamasında bulundu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal