MasterChef Türkiye jürisi Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kim, nereli ve kaç yaşında? Somer Sivrioğlu hayatı ve biyografisi

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin sempatik jürisi Somer Sivrioğlu’nun hayatı son zamanların araştırılan konuları arasında yer aldı. Peki MasterChef Türkiye jürisi Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kim, nereli ve kaç yaşında? Somer Sivrioğlu hayatı ve biyografisi haberimizde...

31.07.2022-18:59 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-18:59)

TV8 ekranlarının sevilen yemek ve yarışma programı MasterChef Türkiye’nin başarısında özellikle jüriler olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun önemli katkısı bulunuyor. Bu şefler tavırları ve tarzlarıyla izleyenlerin programa kilitlenmesini sağlıyor. MasterChef Türkiye’nin sempatik jürisi Somer Sivrioğlu’nun hayatı son zamanların araştırılan konuları arasında yer alıyor. Peki MasterChef Türkiye jürisi Somer Şef kimdir? Somer Sivrioğlu kim, nereli ve kaç yaşında? 

Somer Sivrioğlu kim, nereli ve kaç yaşında? 

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1995 yılında akademik kariyer için Avustralya’ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım attı. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran açtı.

Somer Sivrioğlu kim

Üniversite mezuniyetinin ardından master yapan Somer Sİvrioğlu 24 yaşındayken yüksek lisans için Avustralya'ya giden Somer Sivrioğlu, bu esnada şeflik kariyerine adım attı. 2001'de Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştiren Sivrioğlu 2 çocuk babasıdır. Somer Sivrioğlu Aslı Sivrioğlu ile evliliğini 2021 yılında sona erdirdi. 

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Somer Sivrioğlu'nun, mutfakla ilgili basılmış birden fazla kitabı var. Somer Sivrioğlu'nun yemek alanında birden fazla ödülü bulunuyor.

Restoranlarda yöneticilik yapan Somer Sivrioğlu şu sıralarda TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden birisi olarak kariyerini sürdürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal