Koronavirüse yakalananlar grubuna o da katıldı: Burcu Özberk’in koronavirüs testi pozitif çıktı

Dizi dünyasının en güzel oyuncularından birisi olan Burcu Özberk’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Hayranları Burcu Özberk’in sağlık durumunun nasıl olduğunu merak ediyor.

31.07.2022-18:14 - (Son Güncelleme: 31.07.2022-18:14)

Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’daki başarılı performansıyla tanınan güzel oyuncu Burcu Özberk’ten hayranlarına kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan güzel oyuncu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Hayranları ise Burcu Özberk’in sağlık durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. 

Burcu Özberk’in koronavirüs testi pozitif çıktı

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasıyla beraber Bali’de tatile çıkan Burcu Özberk, tatilinden güzel anları sosyal medyada takipçileriyle buluşturmaya devam ediyordu. Türkiye’nin en çok takipçisi olan ünlülerinden birisi olan Burcu Özberk, yaptığı son paylaşımla hayranlarını endişelendirdi. 

Burcu Özberk

Instagram hesabından açıklama yapan güzel oyuncu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Özberk’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

’’Hiç koronaya yakalanmadım diye şaşırıyordum. Testim pozitif çıktı... Ben biraz ağır atlatıyorum. Vakalar gerçekten artmış. Kendinize dikkat edin.’’


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal