MasterChef Türkiye Erkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef yarışmacısı Erkan Kalanyer mesleği nedir?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de ana kadroya yedeklerden girmeye çalışan Erkan Kalanyer’in hayatı araştırma konusu oldu. Peki MasterChef Türkiye Erkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef yarışmacısı Erkan Kalanyer mesleği nedir? Soruların yanıtları haberimizde...

03.09.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 03.09.2022-17:33)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren isimlerin tamamlanmasıyla beraber gözler ana kadroya yedeklerden girmeye çalışan yarışmacıların verdiği mücadeleye çevrildi. Yedek kadroda yer alan yarışmacılardan birisi olan Erkan Kalanyer’in hayatı ve kariyeri, izleyenlerin son zamanlarda merak ettiği konular arasında yer aldı. Peki MasterChef Türkiye Erkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef yarışmacısı Erkan Kalanyer mesleği nedir?

MasterChef Türkiye Erkan kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Erkan Kalanyer, 21 yaşında ve İstanbul’da dünyaya geldi. Bodrum’da bir otelde sushi üzerine aşçılık yapan genç yarışmacı ilk turda Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef’ten de evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı. 

MasterChef Erkan

MasterChef Erkan, ana kadroya girmek için yedeklerde mücadelesine devam ediyor. Erkanla beraber MasterCher Türkiye 2022’nin yedeklerini şu isimler oluşturuyor:

Atike.

Seyfullah.

Tolga.

Doğukan.

Başar.

Erkan.

Ege Pakalın.

Vural.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal