MasterChef Fatma Nur kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef Türkiye Fatma Nur Uçar ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye’de ana kadro yarışmacıları mavi ve kırmızı takım olarak ikiye ayrıldı. Yarışmaya kırmızı takımdan devam edecek olan Fatma Nur Uçar ise araştırılan isimler arasında yer aldı. Peki MasterChef Fatma Nur kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef Türkiye Fatma Nur Uçar ne iş yapıyor? İşte soruların yanıtı...

30.08.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 30.08.2022-13:00) MasterChef Fatma Nur kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef Türkiye Fatma Nur Uçar ne iş yapıyor?

TV8’in fenomen yarışma ve yemek programı MasterChef Türkiye’de heyecan hız kesmiyor. Ana kadroyu oluşturan yarışmacılar, mavi ve kırmızı takımlarda yarışmaya devam edecek. Takımlarda yer alan yarışmacılardan Fatma Nur Uçar’ın hayatı ise izleyenlerin son günlerde en çok araştırma yaptığı MasterChef yarışmacıları arasında yer alıyor. Peki MasterChef Fatma Nur kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2022 MasterChef Türkiye Fatma Nur Uçar ne iş yapıyor?

MasterChef Fatma Nur kimdir, nereli ve kaç yaşında? 

MasterChef Türkiye yarışmacılarından birisi olan Fatma Nur Uçar, ilk turda yaptığı Sushi yemeğiyle üç şeften de evet alarak ikinci tura yükselmişti. İkinci turda Alis ve İsmail ile yarışan 23 yaşındaki yarışmacı, rakiplerinden daha iyi bir balık çorbası tarifi yaptığı için turu geçen isim olmuştu. 

10 yaşından bu yana aşçılık mesleğiyle ilgilendiğini ifade eden Fatma Nur Uçar, Fethiye’de sushi şefi olarak çalıştığını söyledi. Uçar, MasterChef ana kadro yarışmacılarından birisi olarak mücadelesini sürdürecek. 

MasterChef Fatma Nur

Fatma Nur Uçar’ın da yer aldığı MasterChef Türkiye’nin kırmızı takımını şu isimler oluşturuyor:

Kıvanç (Takım Kaptanı)

Çağatay

Gamze

Tayfun

Barış

Ayaz

Kaan

Fatma Nur

Burak Kaya

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal