MasterChef Serpilay kimdir, nereli? MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Serpilay ne iş yapıyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’de ana kadroya giren son isim Serpilay oldu. Yarışmaya ana kadroda devam edecek olan Serpilay hakkındaki araştırmalar arttı. Peki MasterChef Serpilay kimdir, nereli? MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Serpilay ne iş yapıyor? Soruların yanıtı haberimizde...

21.08.2022-14:03 - (Son Güncelleme: 21.08.2022-14:03)

Ekranların en sevilen yarışma programlarından MasterChef Türkiye’de ana kadroda yer alan isimlerin tamamı belli oldu. MasterChef’in dün yayınlanan yeni bölümünde erik ile yaratıcı tabağını hazırlayan Serpilay Salkım, şeflerden geçer not alarak ana kadroya giren son isim olmayı başardı. Yarışmaya ana kadroda devam edecek olan Serpilay hakkındaki araştırmalar arttı. Peki MasterChef Serpilay kimdir, nereli? MasterChef Türkiye 2022 yarışmacısı Serpilay ne iş yapıyor? 

MasterChef Serpilay kimdir, nereli?

MasterChef Türkiye’de ana kadroya girmeyi başaran Serpilay Salkım 25 yaşında. İzmir’de doğan güzel yarışmacı 25 yaşında ve kendi işletmesi bulunuyor. 

MasterChef Serpilay

Serpilay ile beraber MasterChef Türkiye’nin ana kadrosu Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya, Dilan, Barış, Kıvanç, Ayaz’dan oluşuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal