Duy Beni dizisi yayından kalkacak mı? Duy Beni dizisi yeni bölüm ne zaman?

Star TV’de yayınlanan Duy Beni dizisi bazı sahneleriyle sosyal medyada tepki görmeye devam ediyor. İnsanlar ise gündem olan dizinin konusunu ve oyuncularını internet üzerinden araştırmaya başladı. Peki Duy Beni dizisi yayından kalkacak mı? Duy Beni dizisi yeni bölüm ne zaman? Soruların yanıtı haberimizde...

16.08.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-17:03) Duy Beni dizisi yayından kalkacak mı? Duy Beni dizisi yeni bölüm ne zaman?

Yaz mevsiminde yayınlanan dizilerden birisi olan Duy Beni dizisi, ilk 6 bölümünde sık sık skandal sahnelere imza atarak sosyal medyadan tepki gördü. Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Duy Beni dizisi ilk olarak zorbalık sahneleriyle gündem olurken, sonrasında cinsel taciz içerikli sahneleriyle tepki çekti. Olaylı bir dizi olan Duy Beni’nin konusu ve oyuncuları son zamanlarda pek çok insan tarafından araştırılmaya başlandı. 

Duy Beni dizisi yayından kalkacak mı?

Duy Beni dizisinde sık sık tepki çeken sahneler olması sebebiyle izleyenler RTÜK’e şikayet mektupları yazdı. Gönderilen şikayetlerde dizinin Türk aile yapısına ters düştüğü ve aile yapısını bozduğu gibi ifadeler yer aldı.

Duy Beni dizisinin yayından kalkması konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Dizi 18 Ağustos 2022 Perşembe günü yeni bölümüyle Star TV’de yayınlanacak.

Duy Beni dizisi

Duy Beni dizisi konusu nedir?

Orta sınıf bir mahallede yaşayan Ekim adındaki genç bir lise öğrencisi, bir sabah okula giderken arkadaşı Leyla’ya bir arabanın çarptığını görünce büyük bir travma yaşar. Leyla’ya çarpan araba özel bir okulun içine gider ve iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bu suçun üzeri örtülür ve okul yönetimi de adının karışmış olduğu bu olayın etkilerini azaltmak için mahalledeki üç öğrenciya burs vermeye karar verir. Ekim bu üç öğrenci arasında yer alır ve özel okulda burslu okumaya başlar. Fakat diğer öğrenciler Ekim’e ve arkadaşlarına sosyal durumlarından dolayı kötü muameleler yaşatacaktır. 

Duy Beni dizisi oyuncuları kimlerdir?

Ekranların yeni dizilerinden Duy Beni’nin oyuncu kadrosunu Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Meltem Akçöl, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül, Beste Kaptanoğlu, İbrahim Yıldız, Durul Bazan, Murat Daltaban oluşturuyor. 

Duy Beni nerede çekiliyor? 

Duy Beni dizisi İstanbul pek çok semtinde çekilmeye devam ediyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal