MasterChef 15 Ağustos galibi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 13. finalist olan isim

Heyecan dolu anlara sahne olan MasterChef Türkiye’de ana kadroya katılan 13. isim dün akşam yayınlanan yeni bölümle birlikte belli oldu. Peki MasterChef 15 Ağustos galibi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi? İşte MasterChef Türkiye 13. finalist olan isim...

16.08.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-10:19)

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programlarından MasterChef Türkiye’de heyecan ana kadroya katılma mücadeleleriyle devam ediyor. Yarışmada ana kadroya daha önce 12 isim katılırken, dün akşam yayınlanan yeni bölümde ise 13. isim belli oldu. İzleyenler bu yarışmacının kim olduğunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki MasterChef 15 Ağustos galibi kim oldu? MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi?

MasterChef 15 Ağustos galibi kim oldu?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri üyeleri olarak yer aldığı MasterChef Türkiye’nin 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan ali nazik kebabı hazırlamalarını istedi. Tarifi belirtilen süre içinde hazırlayan isimlerden Ayaz, Görkem, Burak Kaya, Dilan, Barış, Efekan, Duygu ve Kıvanç ikinci etaba yükselen kişiler oldu.

MasterChef 13. finalist

MasterChef Türkiye ana kadroya kim girdi?

İkinci etapta armut ile yaratıcı bir tabak hazırlayan bu yarışmacılar arasından Burak Kaya, MasterChef Türkiye’de ana kadroya katılan 13. yarışmacı oldu. Burak Kaya turu geçtiği andan itibaren duygusal anlar yaşadı. 

MasterChef Türkiye’de ana kadro yarışmacıları Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma ve Melih, Büşra ve Fatmanur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan ve Burak Kaya oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal