Marsilya Forması Giyen Cengiz Ünder'den Galatasaray Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Marsilya'da forma giyen Milli yıldızımız Cengiz Ünder, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray ile karşı karşıya gelecekleri maçın öncesinde düzenlenen basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.09.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-16:32)

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam temsilcimiz Galatasaray, Fransa'da Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Galatasaray karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalar ile dikkatleri çekti.

MARSİLYA FORMASI GİYEN CENGİZ ÜNDER'DEN GALATASARAY AÇIKLAMALARI

Marsilya forması giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Galatasaray maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

VERDİĞİM EN DOĞRU KARAR MARSİLYA'YA GELMEK

Marsilya'da hocam bana çok güveniyor. Sahada elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Performansım iyi durumda, böyle devam etmek istiyorum. Bunu da yapabilecek güçteyim. Marsilya'da olmaktan dolayı çok mutluyum, belki de verdiğim en doğru karar burada olmak.

GALATASARAY'A KARŞI KAZANMAK İSTİYORUZ

Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. İyi durumdayız. UEFA Avrupa Ligi maçları her zaman zorlu olur. Bu maça da iyi hazırlandık ve galip gelmek istiyoruz.

FATİH TERİM BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Fatih Terim, beni milli takıma çağıran hoca. Benim için yeri çok farklı, değerli bir hocam. Çünkü çok genç yaşta beni milli takıma aldı ve görev verdi. O zamandan beri milli takımda oynamaya devam ediyorum. Benim için farklı olacak. Heyecanlıyım, dört gözle bu maçı bekliyorum. Kendimi çok çok iyi hazırladım ve her zamanki gibi sahaya çıkıp, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

MİLİK İNŞALLAH TEKRAR SAKATLIK YAŞAMAZ

Arkadiusz Milik'in dönmesi bizim açımızda iyi. Çok iyi ve önemli bir futbolcu. Napoli'de oynarken, onunla karşılaşmıştık. Ona ihtiyacımız var. Sahada onunla oynarken keyif alıyorum. Dört gözle onu bekliyoruz. Umarım tekrardan sakatlık yaşamaz.

MİLLİ TAKIM KONUSUNDA KONUŞMAYACAĞIM

Milli Takım konularıyla ilgili bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Önümüzdeki maçla ilgili konuşmak istiyorum. Her şey için hayırlısı demek istiyorum.

LİGDE SON MAÇTA ALDIKLARI MAĞLUBİYET İLE İLGİLİ

Kendimi iyi hissediyorum. Böyle yorgunluklar normal, çok fazla maç oynuyoruz. Performansımız çok iyi durumda, iyi bir şekilde ilerliyoruz. Çok iyi durumdayız, bazen böyle maçlar olabiliyor. Sadece bir maça takılı kalınmamalı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal