Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Çok Konuşulacak Açıklamalar!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax karşılaşmasının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

29.09.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-15:36) Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Çok Konuşulacak Açıklamalar!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda Hollanda temsilcisi Ajax ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, toplamda 13 eksik ile gittiği zorlu deplasmandan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları Ajax karşılaşmasının ardından bir araya geldiği basın mensuplarına çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

KENAN KARAMAN TRANSFERİ

Kenan için şunu söyleyebilirim, yerli futbolcu konusunda ısrarcıydı federasyon, ondan daha iyi yerli kim var bilmiyorum? Kenan'da, hocanın tatilde olduğu bir aylık dönemde acele etmemiz gerekiyordu, yerli futbolcu konusunda baskı vardı. Milli futbolcu olduğu için ve gelişim göstereceğine inandığımız için aldık. Hata yaptığımızı düşünmüyorum. Salih'i de hoca istedi.

CYLE LARİN BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYOR

Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Daha bugün (dün için) görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş'ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GELİRİMİZİN TAMAMINI KULLANMADIK

Transferler için Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın tamamını değil dörtte birini falan harcadık. Bu transferleri hem şampiyon olmak için yaptık hem de ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğimiz için yaptık, amacımız hiçbir zaman hava atmak olmadı.

DÜNYA ÇAPINDA OYUNCULARI ÇOK UYGUN FİYATLARA ALDIK

Takımın maliyeti şu an 50 milyon euronun altında. Dünya çapında oyuncuları çok ciddi indirimler yaptırarak aldık. Özellikle Pjanic için verdiğimiz paralar çok yüksek değil. 9 milyon euro yıllık ücret alan Pjanic için 2 milyon 750 bin euro veriyoruz.

KAAN AYHAN'I İSTEDİK AMA ALAMADIK GEDSON'DA İSE PJANİC OLUNCA VAZGEÇTİK

Transfer döneminde almak isteyip de alamadığımız tek oyuncu Kaan Ayhan oldu. Devre arasında takımındaki durumuna göre tekrar girişimde bulunacağız. Ayrıca Gedson Fernandes'i de son gün alıyorduk ama Pjanic çıkınca vazgeçtik ve tercihimizi Pjanic'ten yana kullandık.

CENK TOSUN'UN GELECEĞİ İLE İLGİLİ OLARAK

Cenk Tosun'a da sözüm var, sezon sonu gelmek isterse kapımız ona açıktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal