Galatasaray'ın Marsilya Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek takımlarımızdan biri olan Galatasaray'ın Fransa'da deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın maç kadrosu belli oldu.

29.09.2021-09:05 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-09:14) Galatasaray'ın Marsilya Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu!

UEFA Avrupa Ligi E grubu karşılaşmasında Galatasaray, yarın akşam saat 22:00'da deplasmanda Fransa'da grubunun güçlü ekiplerinden Marsilya ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY'IN MARSİLYA MAÇI KADROSU BELLİ OLDU!

Galatasaray'ın Fransa'da oynayacağı karşılaşma öncesinde maç kadrosu belli oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Marsilya maçı öncesinde belirlemiş olduğu maç kadrosu ise şu şekilde ;

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiut Morutan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicaldau, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

SAKATLIKLARINI ATLATAN İSİMLER KADROYA DAHİL EDİLDİ

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde E grubunun ikinci karşılaşmasında Fransız ekibi Marsliya ile karşı karşıya geleceği karşılaşmanın kadrosunda dikkat çeken detaylardan birisi ise sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Sacha Boey ve Barış Alper Yılmaz'ın Marsilya maçı kadrolarında yer alması oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal