Marmaris'te Orman Yangını: Rüzgarın Etkisiyle Büyümesinden Korkuluyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangın başladı.

18.09.2021-17:14 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-17:28) Marmaris'te Orman Yangını: Rüzgarın Etkisiyle  Büyümesinden Korkuluyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesi yangınlarla mücadele etmeye devam ediyor. Mamaris’te bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

MARMARİS’TE ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Adaağzı Mahallesi Cennet Adası mevkisindeki milli park sahası olan ormanlık alanda yangın çıktı. Marmaris’te ormanlık alanda çıkan yangının nedeni henüz belirlenemedi. Yangını fark eden vatandaşalar hemen itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Gelen ihbarın ardından olay yerine çok sayıda müdahale ekibi sevk edildi. Yangına müdahale için bölgeye helikopter, arazözler ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme işçileri yönlendirildi. Ekipler yangını kontrol altına almak ve söndürmek için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

MARMARİS’TEKİ ORMAN YANGININA HEM KARADAN HEMDE HAVADAN MÜDAHALE EDİLİYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına hem karadan hemde havadan müdahale başladı. Yangına müdahale için bölgeye helikopter, arazözler ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme işçileri yönlendirildi. Ekiplerin yangınla mücadelesi sürüyor.

MARMARİS’TE ÇIKAN YANGININ RÜZGARIN ETKİSİYLE BÜYÜMESİNDEN KORKULUYOR

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ormanlık alanda çıkan yangının rüzgarında etkisiyle büyümesinden endişe duyuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal