MSB Görüntüleri Paylaştı: Akdeniz Tatbikatı

Milli Savunma Bakanlığı Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen Kararlılık-2021 tatbikatına ait görüntüleri paylaştı. Görüntüler dosta güven düşmana korku saldı.

18.09.2021-16:54 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-17:19) MSB Görüntüleri Paylaştı: Akdeniz Tatbikatı

Milli Savunma Bakanlığı Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen Kararlılık-2021 tatbikatından sıcak görüntüleri resmi sosyal medya sayfalarından paylaştı. Görüntüler dosta güven düşmana ise korku saldı.

MSB EGE VE DOĞU AKDENİZ’DE İCRA EDİLEN TATBİKATA AİT NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTI

MSB tarafından paylaşılan ve tatbikata ait olan görüntüler ise nefes kesti. Milli Savunma Bakanlığı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerimiz ile Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarının katılımıyla Kararlılık-2021 tatbikatının başladığını duyurdu. Sabah Gazetesi’nin haberine göre Milli Savunma Bakanlığı Ege ve Doğu Akdeniz'de icra edilen Kararlılık-2021 tatbikatından sıcak görüntüleri resmi sosyal medya sayfalarından paylaştı. MSB tarafından yapılan paylaşımda ‘Tatbikat kapsamında; Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerimiz ile Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarının müşterek çalışabilirlik usulleri ile karşılıklı destekleme imkân ve kabiliyetlerinin denenmesi planlanıyor’ ifadelerine yer verildi.

MSB’NİN PAYLAŞTIĞI GÖRÜNTÜLER DOSTA GÜVEN DÜŞMANA KORKU SALDI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşılan ve tatbikata ait görüntülerde füzelerin ateşlendiği ve helikopterlerin fırkateynlerle operasyona katıldığı görüntüler yer aldı. MSB tarafından paylaşılan ve tatbikata ait olan görüntüler ise nefes kesti. Paylaşılan görüntüler dosta güven düşmana korku saldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal