06.09.2021-18:17 (Son Güncelleme:06.09.2021-18:17)


1

TFF 1.Lig ekiplerinden Menemenspor, yeni sezonda transfer çalışmaları kapsamında ilginç bir transfere imza attı. Sarı lacivertliler, kadrosuna güçlendirmek adına yaptıkları transfer ile büyük dikkat çekti. Ege temsilcisi bu sezon Süper Lig'de Adana Demirspor'un formasını terleten dünyaca ünlü golcü oyuncu Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah ile anlaşma sağladılar.



2

Sarı lacivertliler, ilginç bir transfere imza attılar. Ege temsilcisi yaptıkları transferle dikkatleri üzerine çektiler. Yeni sezonda Süper Lig'de Adana Demirspor yaptığı transferlerle büyük ses getirmişti. Bu transferlerden birinin de yıldız futbolcu İtalyan Mario Balotelli olduğu biliniyor. Menemenspor, ülkemize transferi büyük olay olan yıldız futbolcu Mario Balotelli'nin kardeşi Enock Barwuah'ı renklerie bağladı.



3

Kariyeri boyunca toplamda 93 maça çıkan Enock Barwuah, 12 kez gol attı ve 1 kez asit yaptı.



4

Enock Barwuah abisi yıldız isim Mario Balotelli gibi santrafor olarak oynamaktadır. Futbolcu en son İtalya'da Serie D takımı USD Caravaggio'nun formasını terletti. En son maçına 9 Şubat 2020'de çıkan Barwuah, bir süredir ağabeyi Mario Balotelli ile birlikte Adana Demirspor'la antrenmanlara katılıyordu. Kariyerini şuana kadar yalnızca İtalya'nın 4'üncü ligi olan Serie D ekiplerinde sürdüren futbolcu, sırasıyla Bogliasco, Vallecamonica, Foligno, Ciliverghe,Pavia,Castiglione ve Caravaggio takımlarının formasını giydi.



5

Futbolcunun Menemenspor'a transfer olmasında ağabeyi Mario Balotelli'nin tavsiyesinin önemli olduğu belirtiliyor.



6

Mario Balotelli bir süre kardeşi ile beraber Adana Demirspor antrenmanlarına katılmıştı. Futbolcunun kardeşi, Adana Demirspor'un tesislerinde çalıştıktan sonra Menemenspor'a transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR