06.09.2021-17:36 (Son Güncelleme:27.10.2021-18:09)


1

Emre Akbaba Galatasaray'ı Heyecanlandırmıştı!

Emre Akbaba Galatasaray'ı Heyecanlandırmıştı!

Galatasaray'a, Alanyaspor'da sergilediği başarılı performans ile 2018 yılında transfer olan Emre Akbaba taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Futbolcunun transferi hem takımda hem de Galatasaray taraftarları tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılanmıştı. Emre Akbaba, Alanyaspor'da sergilediği başarılı futbolun ardından Galatasaray'ın dikkatini çekmişti ve başka pek çok taliplisi olan futbolcu hızlı bir şekilde transfer edilmişti. Galatasaray'a ilk geldiği dönem kendisinden beklenileni fazlasıyla vermeye çalışan futbolcu, oynadığı futbol ile hem takımı hem de taraftarları baya bir mutlu etti. Takımın vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Emre Akbaba, buradaki başarılı performansının ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yolunu tuttu.



2

Emre Akbaba'nın Peşini Sakatlıklar Bırakmadı!

Emre Akbaba'nın Peşini Sakatlıklar Bırakmadı!

Futbolcu, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile de başarılı bir performans çizen futbolcunun kariyeri geçirdiği talihsiz sakatlıklar nedeniyle sekteye uğradı. Emre Akbaba, Galatasaray'da geçirdiği sakatlıklardan sonra uzun süre formayı terletemedi. Yeni sezonda gözden düşen ve kadroda düşünülmeyen futbolcuya eski kulübü Alanyaspor kapılarını açtı. Futbolcu çıkış yakaladığı takım olan Alanyaspor'a geri döndü.



3

Alanyaspor'un Yeni Transferi Emre Akbaba Kimdir?

Alanyaspor'un Yeni Transferi Emre Akbaba Kimdir?

mre Akbaba, 4 Ekim 1992 tarihinde Fransa'nın Seine-Saint-Denis şehrinde doğdu. Futbola ilk olarak Fransa'nın FC Montfermeil takımında başladı. Futbolcu ardından Antalyaspor'un yolunu tuttu. Antalyaspor altyapısında oynayan futbolcu, Kahraman Maraş Belediye takımına bedelsiz bir şekilde gitti. Ardından Kahraman Maraş Belediye kulübünden Antalyaspor'a 50 bin euroya transferi gerçekleşti. Buradan önceden oynadığı ve yine döndüğü Alanyaspor'a transfer olan futbolcu, ardından birkaç kez Antalyaspor'a kiralık olarak gidip geldi. Futbolcu sonraki zamanlarda 2018 sezonunda Alanyaspor ile sergilediği başarılı futbolun ardından Galatasaray'a transfer oldu. Futbolcu ilk sezonlar iyi bir performans sergilese de sonrasında yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle formsuz kaldı. Galatasaray formasını uzun süre giyemeyen futbolcu, gözden düştü. Kendisine yeni bir takım bakan futbolcu, yeni sezonda eski yuvası Alanyaspor'a tekrar geri döndü.



4

Emre Akbaba Hangi Mevkide Oynuyor?

Emre Akbaba Hangi Mevkide Oynuyor?

Emre Akbaba asıl mevkisi on numara dışında, merkez orta saha ve orta sahanın solunda oynuyabiliyor.



5

Emre Akbaba'nın Başarıları Nedir?

Emre Akbaba'nın Başarıları Nedir?

Emre Akbaba, Galatasaray ile 1 kez Lig Şampiyonluğu ve 1 kez Türkiye Kupası'nı kazandı.



6

Emre Akbaba Yuvasına Geri Döndü!

Emre Akbaba Yuvasına Geri Döndü!

Emre Akbaba 2018 ylındı ayrıldığı ve çıkış yakaladığı takım olan Alanyaspor'a tekrar transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR