06.09.2021-16:46 (Son Güncelleme:06.09.2021-17:10)


1

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatıyla sol bek için transfer arayışlarına girilmişti.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da çok yoğun saatler yaşanıyor. Yeni sezona yaptığı bomba transferlerle damga vuran Karadeniz ekibi pek çok transfer yapmıştı. Bordo mavililerin sol bek pozisyonu için de transfer çalışmaları yaptığı biliniyor. Bu bölge için Irakli Azorovi'yi transfer etmek isteyen Trabzonspor, futbolcunun transferinin beklenenden fazla uzun sürmesi dolayısıyla yeni adaylara yöneldi. Trabzonspor'un son olarak MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles FC'nin formasını terleten ve şuan kulüpsüz bulunan Libyalı futbolcu Mohamed El-Munir ile ilgilendiği öğrenildi.



3

Bordo mavililer öncelikli istediği futbolcu Irakli Azorovi'nin transferinde beklenenden geç sürdüğü için yeni adaylara yöneldi. Bu adaylardan son olanın ise en son MLS Ligi takımlarından Los Angeles formasını terleten 29 yaşındaki Libyalı futbolcu Mohamed El-Munir olduğu öğrenildi.



4

Trabzonspor'un, Libyalı futbolcu için kolları sıvadığı ve futbolcuyla ve kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi. Futbolcunun şuan kulüpsüz bulunması futbolcunun Türkiye'ye gelmesinde büyük avantaj olarak görülüyor.



5

Ayrıca Libyalı futbolcunun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı kaydediliyor. Transferde kısa süre içerisinde net gelişmelerin olması bekleniyor.



6

Libyalı futbolcu, Libya'da başladığı futbol hayatında Avrupa'da devam etti. Avrupa'da Dinamo Minsk ve Partizan gibi takımların formasını terleten futbolcu soluğu Amerika'da aldı. Futbolcu en son Los Angeles FC takımının formasını terletiyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR