06.09.2021-11:47 (Son Güncelleme:06.09.2021-12:39)


1

Süper Lig devi Fenerbahçe, sol bek pozisyonu için transfer arayışlarına koyulmuştu. Sarı lacivertlilerin son olarak bu pozisyon için Real Madrid formasını giyen 33 yaşındaki Dünya yıldızı sambacı Marcelo ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper lig devlerinden Fenerbahçe'de transferde çok sıcak saatler yaşanıyor. Süper lig ekibi, yeni sezonda her alanda başarılı olmak istiyor. Bu doğrultuda kadrosuna etkili isimleri transfer etmeye çalışan takımda birçok transferin ardından sol bek pozisyonu için de transfer arayışlarına koyuldu. Sarı lacivertlilerin bu bölge için çok sürpriz bir isimle ilgilendiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, 33 yaşındaki Dünya yıldızı Sambacı Marcelo ile ilgilendiği öğrenildi. Real Madrid formasını terleten futbolcu ile temasların başladığı öğrenildi.



3

Fenerbahçe yeni sezonda her bölgeye kadro alternatifi geniş olan bir kadro kurmak istiyor. Sarı lacivertliler sol bek pozisyonu için de derinliği olan etkili bir yapı kurmak istiyor. Fenerbahçe'nin bu bölge için transfer arayışlarına girdiği öğrenilmişti. Sarı lacivertlilerde bu pozisyon için sürpriz bir isim ön plana çıktı. Sarı lacivertlilerin Real Madrid formasını terleten 33 yaşındaki Dünya yıldızı Marcelo ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin futbolcunun transferi için transfer çalışmalarına start verdiği kaydediliyor. Fenerbahçe'nin futbolcuyla ve kulübü Dünya devi Real Madrid ile temasları sıklaştırdığı aktarılıyor.



4

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un, Brezilyalı yıldızın transferine büyük önem verdiği önerildi. Beşiktaş'ın Miralem Pjanic transferinden sonra Fenerbahçe başkanının da büyük bir yıldızı getirerek ses getirmeyi hedeflediği amaçlanıyor. Ayrıca Ali Koç'un bu transferle taraftarların çilek futbolcu isteğini karşılaması bekleniyor. Ali Koç'un transfer için her şartı zorlayacağı öğrenildi.



5

33 yaşındaki Dünya yıldızı Marcelo'nun kariyeri pek çok başarılarla dolu. Futbolcu İspanyol devi Real Madrid'de kupalara doydu. Futbolcu burada tam 4 kez Şampiyonlar Ligi, 5 kez La Liga, 2 kez de İspanyol Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.



6

Futbolcu Brezilya Milli Takımı ile de 2013 yılında Konfederasyon Kupası'nı kazandı. Sambacı geçen sezon Real Madrid formasını 19 maçta terletirken, 4 kez de asist kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR