06.09.2021-11:40 (Son Güncelleme:06.09.2021-12:00)


1

Galatasaray'da Süper Lig tarihinin en çok konuşulacak transferlerinden birisi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılılar İspanyol devi Barcelona'da forma giyen Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho'yu kadrosuna katmak istiyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer döneminin en çok konuşulacak hamlelerinden birine imza atmak istiyor. İspanyol devi Barcelona'da forma giyen 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katabilmek için görüşmelere başladı.



3

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Barcelona'dan yıldız futbolcu Miralem Pjanic'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmasının ardından benzer bir fırsat transferi için harekete geçen Galatasaray yönetimi Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho'yu gözüne kestirdi.



4

İspanyol devi Barcelona ile görüşmelere başlayan Galatasaray yönetiminde görüşmeleri bizzat Başkan Burak Elmas'ın yürüttüğü öğrenildi. Barcelona Başkanı Laporta ile bir araya gelen Burak Elmas'ın Philippe Coutinho'nun kiralık olarak transferi için pazarlıklara başladı.



5

Oyuncuyu düzenli olarak oynatma garantisi sunan Galatasaray'ın kiralık olarak transferinde satın alma opsiyonu ekletmeyeceği öğrenildi. Aynı zamanda Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho ile menajeri aracılığı ile görüşmelerde bulunan Galatasaray yönetiminin Teknik Direktör Fatih Terim'inde etkin bir rol oynadığı görüşmelerde oyuncuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.



6

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın bizzat yürüttüğü Philippe Coutinho transferinde ortaya çıkan yüksek maliyeti sponsorlar aracılığı ile karşılayacağı öğrenildi.



7

29 yaşındaki Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho, İtalyan ekibi Inter'den 2012-2013 sezonunda İngiltere Premier Lig ekibi Lİverpool'a 13 milyon euro bonservis ücreti karşılığında gerçekleştirdiği transferiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Liverpool forması giydiği dönemde ise kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçiren Philippe Coutinho sonrasında tam tamına 135 milyon euro bonservis ücreti karşılığında 2017-2018 sezonunda Barcelona'ya transfer olmuştu. Barcelona macerası pek hayal ettiği gibi geçmeyen Coutinho, bir sezon Alman ekibi Bayern Münih'te kiralık olarak forma giymişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR