06.09.2021-10:56 (Son Güncelleme:08.09.2021-17:59)


1

Mert Müldür Performansıyla Herkesi Etkiledi!

Mert Müldür Performansıyla Herkesi Etkiledi!

İtalya Serie A Ligi takımlarından Sassuolo formasını terleten Mert Müldür, son dönemlerde sergilediği performans ile gerek Türkiye’de gerek ise Avrupa’da çok dikkat çeken bir isim oldu. 22 yaşındaki genç yetenek sergilediği başarılı performans ile Türkiye Milli Takımı’nın kadrosunda yer alma başarısı gösterdi. 22 yaşındaki genç yetenek ile transfer döneminde birçok takımın ilgilendiği öğrenilmişti.



2

Mert Müldür Takımların Transfer Radarına Girdi!

Mert Müldür Takımların Transfer Radarına Girdi!

Başarılı genç yetenek Avrupa takımları tarafından dikkatle takip ediliyor. Milli futbolcu Mert Müldür son zamanlarda sergilediği başarılı performans ile pek çok takımın radarına girmiş durumda. Başarılı genç yetenekten Türk futbolunun beklentisi çok büyük. Mert Müldür’ün kısa zaman içerisinde Avrupa’da, oynadığı futbol ile daha büyük yankı yapması bekleniyor. Futbolcunun Avrupa’nın dev kulüplerinde forma giymesine çok olağan gözle bakılıyor.



3

Türkiye Milli Takımı'nın Futbolcusu Mert Müldür Kimdir?

Türkiye Milli Takımı'nın Futbolcusu Mert Müldür Kimdir?

Mert Müldür, 3 Nisan 1999 tarihinde Avusturya’nın başkenti Viyana’da doğdu. Futbolcu, futbola Avusturya’nın Rapid Viyana takımında başladı. Rapid Viyana takımının alt yaş kategorilerinde sergilediği başarılı performansla futbolcu A takım seviyesine kadar yükseldi. Rapid Viyana’da sergilediği başarılı performans ve etkili form durumu ile pek çok takımın dikkatini çekti. Genç yetenek 20 Ağustos 2019 tarihinde İtalya Serie A takımlarından Sassuolo’nun yolunu tuttu. Gurbetçi futbolcu Avusturya doğumlu olduğu için Avusturya Milli Takımı'na davet aldı fakat futbolcu tercihini Türkiye Milli Futbol Takımı’ndan yana kullandı. Türkiye Milli Futbol Takımı’nın alt yaş kategorilerinde forma giyen futbolcu, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın güncel futbolcusu olarak forma giymektedir.



4

Mert Müldür Hangi Mevkide Oynuyor?

Mert Müldür Hangi Mevkide Oynuyor?

Mert Müldür, asıl olarak sağ bek pozisyonunda forma giymektedir. Bunun yanı sıra stoper ve orta sahanın sağında da görev alabilmektedir.



5

Mert Müldür'ün Kaç Golü Var?

Mert Müldür'ün Kaç Golü Var?

Kariyerinde Rapid Viyana ve Sassuolo formalarını terleten Mert Müldür, kariyeri boyunca 103 maça çıktı ve 4 gol attı 10 kez de asist yaptı.



6

Türkiye, Mert Müldür'den Çok Şey Bekliyor!

Türkiye, Mert Müldür'den Çok Şey Bekliyor!

Mert Müldür son dönemlerde sergilediği başarılı performans ile milli takımdan davet aldı. Futbolcu, milli takımdaki başarılı performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Türk futbolu, genç yetenekten çok şey bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR