06.09.2021-10:21 (Son Güncelleme:06.09.2021-12:38)


1

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ederken, gözüne Independiente formasını giyen Fabricio Bustosu'da kestirmişti. Sarı lacivertlilerin ilgilendiği Arjantinli sağ bek Fabricio Bustos'tan Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

Sarı lacivertliler transferde son olarak gözüne sürpriz bir ismi daha kestirdi. Fenerbahçe, Indepentiente formasını terleten 25 yaşındaki Arjantinli futbolcu Fabricio Bustos ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Fabricio Bustos'tan transferle ilgili önemli açıklamalar geldi.



3

Fenerbahçe'nin transfer için düğmeye bastığı 32 yaşındaki sağ bek Fabricio Bustos, Arjantin Ligi'nde oynanan ve 1-1 sona eren River Plate maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcu Fenerbahçe transferiyle alakalı ses getirecek açıklamalar yaptı. Fabricio Bustos, yaptığı açıklamada "Türkiye'ye gideceğim için heyecanlıydım. Transfer tamamlanmak üzereyken ve sözleşmemin son senesinde olmama rağmen bu kadar yüksek bonservis istenmesi nadirdir" ifadelerine yer verdi.



4

Futbolcunun yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 25 yaşındaki Arjantinli yıldızın yaptığı açıklamalar Fenerbahçeli taraftarların ilgisini çekti



5

Sarı lacivertliler, yeni sezonda kadrosuna katmak istediği Arjantinli futbolcu Fabricio Bustos için çok ısrarcı davranıyordu. Fenerbahçe transfer için girişimlerini hızlandırırken, futbolcunun kulübüyle anlaşmaya varmaya çalışılmıştı fakat transferde net somut adımlar atılmamıştı. Sarı lacivertlilerin futbolcunun transferine çok önem verdiği öğrenilmişti.



6

Arjantinli futbolcu Fabricio Bustos geçen sezon 21 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti. Ayrıca futbolcu 2 kez de asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR