06.09.2021-09:45 (Son Güncelleme:06.09.2021-09:45)


1

Uzun süredir transferi büyük gündem olan yıldız futbolcu Caner Erkin'in, Rizespor'a transfer olması bekleniyordu fakat futbolcu büyük bir ters köşe yaptı ve İstanbul'da kaldı. Karagümrük'ün futbolcuyla çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Vitor Pereira'nın takımın başına geldikten sonra önceden de tartıştığı futbolcu Caner Erkin ile yeniden problemler yaşaması sonrasında yıldız futbolcu Caner Erkin kadro dışı kalmıştı. Caner Erkin'in yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı büyük merak konusuydu. Futbolcunun, Rizespor'a gideceği tahmin ediliyordu fakat yıldız futbolcu ters köşe yaptı. İstanbul'da kalan futbolcunun Karagümrük'e transfer olacağı öğrenildi.



3

utbolcunun transfer döneminde Rizespor'a transferine çok muhtemel bakılıyordu fakat sol bek futbolcu büyük bir ters köşeye imza attı. Rizespor ile uzun süredir pazarlıklar yapan Caner Erkin'in, Rize'ye gitmesi beklenirken futbolcu havaalanından döndü. 32 yaşındaki futbolcu için son anda İstanbul ekibi Fatih Karagümrük devreye girdi. Fatih Karagümrük'ün futbolcu ile son pürüzleri gidermeye çalıştığı ardından futbolcunun Süper Lig ekibine imza atacağı aktarılıyor.



4

Caner Erkin'in de İstanbul'da kalmaya niyeti olduğu için bu transfere çok sıcak baktığı öğrenildi.



5

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük, futbolcuyu transfer etmek için devreye girdi ve kısa sürede transferde önemli bir mesafe aldı. Caner Erkin'in aslında İstanbul'da kalmak istemesinden dolayı bu ilgiden çok memnun kaldığı ve transferde son pürüzlerin halledilmesinden sonra Fatih Karagümrük'e imza atacağı öğrenildi.



6

Caner Erkin geçen sezon Fenerbahçe formasını 37 maçta terletirken bu maçlarda gol atamazken, 10 kez asist yapma başarısı gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR