05.09.2021-14:20 (Son Güncelleme:05.09.2021-14:41)


1

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig ekibi Watford'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak gönderilen Milli futbolcumuz Ozan Tufan'ın henüz forma giymeden Fenerbahçe'ye geri dönebileceği iddia edildi.



2

Fenerbahçe'nin 26 yaşındaki yıldız futbolcusu Ozan Tufan, transfer döneminde geçtiğimiz haftalarda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Watford'a satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak gönderilmişti.



3

Ozan Tufan'ın İngiltere'de forma giyme hayali sarı lacivertlilerden ayrılıp Watford'a imza atmasında çok büyük bir etken olurken Milli futbolcumuz için işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor.



4

İngiltere Premier Lig ekibi Watford'un 25 kişi olarak açıklanan Premier Lig kadrosuna yer almayan Milli futbolcumuz Ozan Tufan şaşkına döndü.



5

Watford'da Premier Lig listesinde ismi yer almayan Ozan Tufan'ın kulübün resmi internet sitesinde ise 26. futbolcu olarak yer aldığı ancak forma numarasının olmadığı gözlerden kaçmadı.



6

26 yaşındaki Milli futbolcumuz Ozan Tufan'ın yaşadığı bu sürecin perde arkası ise oraya çıktı. Yıldız futbolcu İngiltere'de henüz forma giymemişken kiralık olan transferini iptal ederek her an Türkiye'ye Fenerbahçe'ye geri dönebilir.



7

Ozan Tufan'ın İngiltere Çalışma Bakanlığı'na Premier Lig ekibi Watford'da forma giyebilmek için çalışma izni konusunda başvuru yaptığı ancak bu başvurun kabul edilmediği iddia edildi. Ozan Tufan'ın çalışma iznini alamaması durumunda İngiltere'de forma giyemeyeceği ve bu yüzden Fenerbahçe'ye geri dönebileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR