05.09.2021-13:21 (Son Güncelleme:05.09.2021-13:21)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın tüm dünyada ses getiren İspanyol devi Barcelona'dan yeni transferi Bosna Hersekli Miralem Pijanic, Barcelona dönemi ve Beşiktaş'taki hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Beşiktaş'ta bu sezon transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Siyah beyazlılar transfer döneminde geçtiğimiz sezonu takımda kiralık olarak geçiren Francisco Montero, Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier ile anlaşma sağlarken aynı zamanda Mehmet Topal, Mert Günok, Salih Uçan, Can Bozdoğan, Michy Batshuayi, Alex Teixeira gibi isimlerle anlaşma sağladı.



3

Beşiktaş son olarak ise transfer döneminin en çok dikkat çeken transferlerinden birine imza attı. İspanyol devi Barcelona'ya geçtiğimiz sezon tam tamına 60 milyon euroya transfer olan Bosna Hersekli yıldız Miralem Pijanic ile sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde anlaşma sağladı. Beşiktaş'ın Barcelona'dan yeni transferi 31 yaşındaki Miralem Pjanic, Katalan ekibinde forma giydiği dönem ve Beşiktaş'ta hedefleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;



4

Miralem Pjanic : Koeman bana Barcelona'da saygısızlık etti. Benimle hiç iletişim kurmuyordu. Ben çok fazla itiraz eden biri değilim ama her konunun bana açıklanmasını tercih ederim. Maaşımı düşürüp Beşiktaş'a gittim. Çünkü futbolu seviyorum. Futbolun ekonomik yönü elbette önemli ama benim hayatta oğlumdan sonra en çok sevdiğim şeydir futbol. Beşiktaş'a geldim. Çok mutlu ve motiveyim. Ayrıca hırslıyım. Şu anda tamamen Beşiktaş'a odaklandım



5

Miralem Pjanic : Sezona başlamak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş'ta mutlu olacağımı düşünüyorum. Umarım her şey güzel gider.



6

Miralem Pjanic : Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Saraybosna'ya geçtim. Burada beni herkes tebrik etti. Koeman bana neden oynamadığımı söylemedi. Bana 15 yaşındaymışım gibi davrandı. Ama Barcelona'ya transfer olduğum için mutsuz değilim.



7

Miralem Pjanic : Hayat böyledir. Yaşanması gereken yaşanır. Hayatım boyunca savaştım, çok hırslıyım, çok rekabetçiyim. Juventus ve Barça seviyesine ulaştım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR