04.09.2021-19:59 (Son Güncelleme:04.09.2021-19:59)


1

Transfer sezonunda aldığı yıldız futbolcularla çok büyük ses getiren Beşiktaş'ın, bir yıldızı daha kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldız Willan'ı kadrosuna katmak istediği, futbolcunun babası tarafından açıklandı.



2

Siyah beyazlılar kadrosuna Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Miralem Pjanic gibi yıldızları kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın bir Dünya yıldızına daha teklif götürdüğü ortaya çıktı. Siyah beyazlıların sambacı Willian'ı da kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi.



3

Beşiktaş'ın Willian ile ilgilendiğini ve futbolcuya teklif götürdüğünü 23 yaşındaki yıldızın babası Severino Vieira da Silva açıkladı. Siyah beyazlıların Brezilyalı yıldız futbolcu için altyapısından yetiştiği Corinthians'a geri dönmeden teklifin iletildiği aktarıldı.



4

33 yaşındaki yıldızın babası, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Beşiktaş, Al Ahly, Lyon, Milan, Inter, Roma ve Flamengo'dan teklifler aldık ancak oğlum yetiştiği kulüp olan Corinthians'a geri dönmek istedi" şeklinde ifadelere yer verdi.



5

Willian Arsenal ile sözleşmesini feshetmiş ve altyapısından yetiştiği Brezxilya'nın Corinthians takımına geri dönmüştü. 33 yaşındaki futbolcu geçen sezon Arsenal formasını 37 maçta terletti ve 1 gol attı. Ayrıca 7 asist yaptı. Kariyerli bir yıldız olan Brezilyalı futbolcunun kariyerinde pek çok kupa bulunuyor.



6

Futbolcunun kazandığı en büyük başarılar ise Shaktar Dontsk ile 1 kere kazandığı ve Chelsea ile de 1 kez kazandığı Uefa Kupa'sı olarak karşımıza çıkıyor. Futbolcu ayrıca 2 kez Chelsea ile Premier Lig'de şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR