05.09.2021-11:43 (Son Güncelleme:05.09.2021-11:43)


1

A Milli Takımın, 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmasında G grubunda Cebelitarık deplasmanından 3-0'lık galibiyet ile döndüğü karşılaşma sonrası Spor Yorumcusu Erman Toroğlu'ndan Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında çok sert açıklamalar geldi.



2

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Milli aranın başlaması ile birlikte önce Karadağ ile karşı karşıya gelen takımımız sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılınca eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Ardından dün oynadığımız Cebelitarık karşılaşmasında aldığımız 3-0'lık galibiyet ise oynanan oyun nedeniyle yine beğenilmemişti.



3

Cebelitarık karşılaşmasının ardından A Milli Futbol Takımımızın oynadığı oyun ile ilgili eleştirilerde bulunan Spor Yorumcusu Erman Toroğlu'nun hedefinde ise A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş yer alıyordu.



4

Erman Toroğlu : Bizim Milli Takıma bak bugün. Ne şekli var? Giren, çıkan, oynayan... Adam 3 defa 4 kişiyi falan geçti, birinde topu ayağından açtı. Adam 3 kişinin altında üstünden girdi çıktı. Milli takım futbolcuları artık teknik heyeti mi beğenmiyor, Şenol Güneş ile mi elektrikleri tutmuyor. Daha çok dışarıda oynayan oyuncular. Onların orada gördükleri antrenman, gördükleri teknik adamlar, yaşadıklarıyla Türkiye'ye gelince Şenol Güneş onlara tuhaf geliyor. Aradaki olay bu. Çok net. Pek iyi değil dava. Öyle görünüyor.



5

Erman Toroğlu : Bu kaliteli bir milli takım, iyi oyuncularımız var ama aşçı helvayı yapamıyor, önüme yemeği getiremiyor. Bu takım Hollanda'yı, Fransa'yı yeniyor. Bunları yapamıyorsa bir tek teknik adamdır bu. Futbolcular o maçlara konsantre oluyorlar, aşçıyı sallamıyorlar. Şenol Güneş istediği kadar konuşsun. Hollanda maçına farklı çıkar topçu. Bu maça başka çıkar. Bu maça bana teknik adam lazım. Hollanda maçına değil.



6

Erman Toroğlu : Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor'a oynarken Altaylı, Ankaragüçlü, Karabüklü oyuncu bırak, o mücadele eder. Benim için tehlike, düşme mücadelesine oynayan takıma hazırlanır. Yoksa 4-3-3, 4-2-3-1 hikaye.



7

Erman Toroğlu : Geçen maç Cengiz iyi oynuyor. Maç bitiyor. Ayağında top tutan, çalım atan oyuncuyu almayacaksın oyundan. Hele ki moralli. Onu bırakacaksın, özellikle ona top atacaksın. Kalenden uzak olacak, 60-70 metrede yapacak ve maçı bitirecek. Top oynayan oyuncuyu tutacaksın, defans almayacaksın. İddia ediyorum, bugün bizim oynadığımız takım diğer maçlara göre bugünkü kadar pozisyona girmemiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR