05.09.2021-11:09 (Son Güncelleme:05.09.2021-11:09)


1

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından bu ayrılığa takımdaki dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mario Balotelli'nin yarattığı krizlerin neden olduğu iddia edilmişti.



2

Samet Aybaba, Adana Demirpsor'da yaşadığı ayrılığın ardından yapmış olduğu açıklamalarda ; ' Sadece kamuoyunda çok fazla tartışılan, adımın geçtiği bir sürece değinmek istiyorum. Süper Lig’e çıkışımız itibari ile kulübün içerisinde gelişen bir takım olayların, futbol doğrularım ile örtüşmediğinin bilinmesini istiyorum. En mutlu olmamız gereken dönemlerin birçoğunu, maalesef üzgün ve mutsuz geçirdik. Sonuç olarak paylaşmaktan hicap duyacağım bazı hadiseler sebebiyle, karşılıklı olarak ayrılık kararı verdik. Bu kararın iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Adana Demirspor taraftarlarına, şehrin önde gelenlerine, bana hissettirdikleri karşılıksız sevgi ve gösterdikleri itibar için teşekkür ediyorum. Bu değerlerin, satın alınamayacak şeyler olduğunu, bir hemşehriniz olarak çok iyi biliyorum. '



3

Adana Demirspor'un eski Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın bu açıklamaları büyük bir gündem yaratırken belirsizliğin yaşandığı bu konuyla ilgili son olarak tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural çarpıcı açıklamalarda bulundu.



4

Yılmaz Vural : Maç bitiyor. Geliyor Balotelli beyefendi, ağzında puro, telefonla konuşuyor, yanındakiler de duyuyor ne konuştuğunu. İki tane de yanında çok şeker hanım. Telefonla konuşmaya bak 'Alo, Siz Balotelli'yi dışarı çıkardık diye hava mı atacaksınız millete' diyo.



5

Yılmaz Vural : Fenerbahçe maçından sonra Adana'da Sheraton Oteli'nde durumu anlatıyorum, Maç bitiyor. Geliyor Balotelli beyefendi, ağzında puro, telefonla konuşuyor, yanındakiler de duyuyor ne konuştuğunu. İki tane de yanında çok şeker hanım. Maserati marka arabası kapıda.



6

Yılmaz Vural : Telefonla konuşmaya bak 'Alo, Siz Balotelli'yi dışarı çıkardık diye hava mı atacaksınız millete. Ben buna müsaade etmem, ne konuştum ben sizle. Başınıza iş olurum" diyor. Herkes de duyuyor bu söylediklerini.



7

Yılmaz Vural : Bunu duyanlar beni aradı, ben de Samet'i aradım. Samet, 'tedbir al, bu adam sonunu getirecek tedbir al' dedim. 'Nasıl tedbir alayım, alıp karşıma konuşuyorum olmuyor' diyor. Bu adam dünyaya problem olmuş. Şimdi ben teknik direktörüm, oyuncumla konuşuyorum, Geçmişin tabii ki beni ilgilendirdiği için buradasın. Bundan sonra yaptıklarınla yarına gideceksin. Sen İtalya 2. Ligi'nden geldin. Avrupa çapında oyuncuyken sana burada bir imkan sağlanıyor, gel kendini bul burada diyor. Adana Demirspor için de şans, kendisi için de büyük şans.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR