04.09.2021-23:43 (Son Güncelleme:26.07.2022-12:15)


1

Sürpriz transfere imza attı!

Sürpriz transfere imza attı!

Sarı lacivertlilerden transferde sürpriz bir hamle geldi. Kanarya Portekiz'den genç oyuncu Miguel Crespo ile anlaşmaya vardı.



2

Teknik adam özellikle getirdi

Teknik adam özellikle getirdi

Genç futbolcu, orta sahada teknik gücüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Futbolcunun transferinde Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın parmağı olduğu söyleniyor. Portekizli teknik adamın vatandaşı Miguel Crespo'yu özel bir şekilde izlediği ve yönetime genç yeteneğin transfer edilmesini söylediği aktarılıyor.



3

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Miguel Crespo, 11 Eylül 1996 tarihinde Fransa'nın Lyon kentinde dünyaya geldi. Futbolcu Portekiz uyrukludur. 24 yaşındaki genç yetenek futbola Portekiz'in Feirense kulübünün alt yapısında başladı. Buradan Neves takımına geçti. Ardından gösterdiği yetenek ile Braga takımının alt yapısının yolunu tuttu. Portekizli orta saha Braga alt yapısında sergilediği futbol ile beğenileri üzerine topladı ve yine bir başka Portekiz ekibi olan Estoril Praia'nın yolunu tuttu. Merkez orta sahada oynayan futbolcu şimdi de Fenerbahçe'ye transfer oldu.



4

Kariyerinde kaç golü var?

Kariyerinde kaç golü var?

Miguel Crespo'nun kariyeri boyunca 115 karşılaşmaya çıkmış ve bu maçlarda attığı gol sayısı 12'dir. Bu golleri Potekiz Ligi'nde kaydetmiştir.



5

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miguel Crespo ana mevki olarak orta saha pozisyonunda oynuyor. Merkez orta saha pozisyonunda oynayan futbolcu, yan mevki olarak on orta sahanın solunda görev alıyor.



6

İstanbul yolunda!

İstanbul yolunda!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miguel Crespo, yarın İstanbul'a bekleniyor. Futbolcu yapılacak sağlık kontrollerinde pürüz çıkmazsa futbolcuyla anlaşma yapılacak.



7

Derbide galibiyeti getiren golü attı!

Derbide galibiyeti getiren golü attı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miguel Crespo, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 21 Kasım 2021 tarihinde karşılaştığı derbiden oyuna sonradan dahil oldu. Oyuna sonradan dahil olan Portekizli futbolcu takımının galibiyeti getiren golünü kaydetti. Miguel Crespo attığı golle takımına derbi zaferini getirdi ve attığı gol ile büyük ses getirdi. Futbolcu attığı gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR