04.09.2021-21:55 (Son Güncelleme:04.09.2021-22:24)


1

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yeni sezonda başarılar elde etmek isteyen takımda gündem transfer.



2

Özellikle Fatih Terim'in talimatıyla sarı kırmızılılar, birçok oyuncuyu kadroya katmıştı. Transfer konusunda Galatasaray'ın sürpriz bir isimle ilgilendiği ortaya çıktı.



3

Brezilya ligi ekiplerinden Red Bull Baragantino'nun formasını terleten 25 yaşındaki stoper Leo Ortiz Galatasaray'ın kendisine transfer teklifi yaptığını söyledi.



4

Galatasaray'da 2 transfer daha planlandığı ortaya çıktı. Galatasaray'ın transfer için bir isimle görüştüğü daha belli oldu. Bu ismin Leo Ortiz olduğu öğrenildi. Brezilya'da RB Bragantino'nun formasını terleten 25 yaşındaki Brezilyalı stoper Leo Oritz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbolcu kendisini Galatasaray ve Lyon'un transfer etmek istediğini aktardı.



5

Brezilyalı stoper Leo Oriz, kendisi ile Galatasaray'ın ilgilendiğini bizzat belirtti. Ortiz yaptığı açıklamalarda resmi bir gelişme olmadığını aktardı. Futbolcu devamında, "İstendiğim için mutluyum ancak transfer işlerini menajerime bıraktım. Her zaman Avrupa'da oynamak istediğimi söyledim ama bunu bir takıntı yapmıyorum, olmazsa da sinirlenmem. Ancak istediğim bir şey olduğu açık. Milli Takım'da olmak ve Avrupa'ya gitmek önemli. Olursa olacak, ben çalışmaya devam ediyorum." ifadelerine yer verdi.



6

Brezilyalı 25 yaşındaki Leo Ortiz, 2019'da transfer olduğu Bragantino takımının vazgeçilmezlerinden birisi oldu. 1.85 boyundaki sağ ayaklı futbolcu, 105 karşılaşmada görev aldı ve 7 gol ile ağları sarsarken, 1 kez de asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR