04.09.2021-20:52 (Son Güncelleme:04.09.2021-21:31)


1

Sivasspor sürpriz bir transfere imza atmak istiyor. Anadolu ekibi, Beşiktaşlılar'ın 28 yaşındaki futbolcusu Oğuzhan Özyakup için devreye girdi. Sivasspor futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezonda ligi daha iyi yerlerde bitirmek isteyen ve ligde daha iyi başarılar elde etmek isteyen takımda gözler transfere çevrildi. Sivasspor'un bu kapsamda transfer çalışmalarına hız verdiği aktarılıyor. Yiğidolar'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sivasspor'un Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup için harekete geçtiği öğrenildi. Sivasspor'un futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılıyor.



3

Kırmızı beyazlar, yeni sezonda ligde başarılı olmak ve ligi iyi yerlerde bitirmek için kolları sıvadı. Sivasspor'da bu anlamda transfer çalışmaları da hızla devam ediyor. Kırmızılı beyazlı Anadolu ekibinden sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Sivasspor'un, Beşiktaş'ın orta sahası Oğuzhan Özyakup için transfer girişimlerine başladığı öğrenildi.



4

Yiğidolar, 28 yaşındaki yıldız futbolcu için futbolcuyla ve Beşiktaş ile görüşmelere başladı. Sivasspor'un bu transferde çok ısrarcı olduğu ve Oğuzhan Özyakup'u mutlaka kadrolarına katmak istediği belirtiliyor. Sivasspor'un futbolcuyu kiralama yöntemi ile kadrosuna katmak istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Sivasspor'un deneyimli teknik adamı Rıza Çalımbay'ın transfer görüşmelerinde bizzat devreye girdiği öğrenildi. Rıza Çalımbay'ın, başarılı orta sahayı bizzat Sivas'a davet ettiği aktarılıyor. Oğuzhan Özyakup cephesinden ise futbolcunun takımı Beşiktaş'ın forma şansı azalan futbolcuyu kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı ve Oğuzhan Özyakup'un ikna edilmeye çalışıldığı belirtiliyor.



6

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş ile 3 kez Süper Lig şampiyonluğu ve 1 kez Türkiye Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşamıştı. Futbolcu geçen sezon Beşiktaş ile 25 maçta sahaya çıktı ve 4 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Beşiktaş'ın yeni yaptığı transferlerden sonra gözden düşen futbolcunun takımdan ayrılması daha önce de gündeme gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR