Mario Balotelli Galatasaray'a transfer oluyor mu? Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından transferler için düğmeye basıldı. Taraftarları heyecanlandıracak hamleler yapılması gündemde yer alırken son olarak adı geçen isimlerden birisi ise İtalyan yıldız Mario Balotelli olmuştu. Futbolcunun geleceği ile ilgili son olarak ise Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak NTV'ye çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

22.06.2022-12:57 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:07)

Sarı kırmızılılarda oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Takımda Dursun Özbek'in başkan olmasının ardından gelecek sezon etkili bir kadro kurmak isteyen takımda gündeme oldukça sürpriz isimler geliyor. Sarı kırmızılılarda bu anlamda gündeme gelen isimlerden birisinin de Mario Balotelli olduğu öğrenilmişti. Yurt dışından gelen transfer haberleri sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırırken konuyla ilgili Adana Demirspor başkanı Murat Sancak önemli itiraflarda bulundu.

Gönderilmesini hiç istemiyor

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yıldız oyuncunun Galatasaray'a gitme durumuyla ilgili olarak, 'Bana gelen bir teklif yok. Yurt dışından teklif var. Ama vermeyi düşünmüyorum.' şeklinde net açıklama yaptı. Sonrasında ise 'Balotelli için ne kadar bonservis bedeli bekliyorsunuz'? sorusunun üzerine ise Sancak, İtalyan yıldızı satmayı düşünmediğini belirtti ve 'Bana gelen bir teklif yok. Yurt dışından teklif var. Ama vermeyi düşünmüyorum.' ifadelerine yer verdi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın yaptığı bu açıklamalar oldukça büyük yankı uyandırdı.


Performansıyla alkış aldı

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 33 karşılaşmaya çıkan Mario Balotelli 19 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Futbolcu ortaya koyduğu oyunla gerek Türk futbolseverlerden gerek yurt dışındaki futbolseverlerden büyük alkış almıştı. Bu anlamda oyuncu ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte. Son olarak ise futbolcunun Galatasaray'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler gerek sarı kırmızılı taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal