Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli ile Yunus Akgün arasında çıkan kavgayı yalanladı!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli'nin Yunus Akgün'ü dövmesi ile ilgili çıkan iddialar hakkında açıklamada bulundu. Başkan ortaya çıkan haberleri yalanladı.

14.05.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:21)

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bugün ortaya çıkan haberlerde Adana Demirspor'da takımın iki yıldız ismi Yunus Akgün ve Mario Balotelli'nin kavga ettiği iddiaları gündem olmuştu. Ortaya çıkan haberler Türk futbolunda bomba etkisi oluşturmuştu. Konuyla ilgili kulübün başkanı Murat Sancak'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.


İddialara cevap verdi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, 'Böyle bir şey mümkün değil. Galatasaray maçı öncesi yalan haberler yapıldı. Balotelli ve Yunus takımda en iyi anlaşan oyuncular.' ifadelerine yer verdi.

İki futbolcunun kavga ettiği konuşuluyor.

Aralarının iyi olduğu biliniyor

Adana Demirspor'un iki yıldız ismi Mario Balotelli ve Yunus Akgün'ün takımda arkadaş oldukları ve iyi anlaştıkları biliniyor. Bu anlamda ortaya çıkan haberler resmen gündeme oturdu. Özellikle sosyal medyada taraftarlar konuyu yakından takip etmeye başladılar. Çıkan haberlerle ilgili gelişmeler herkes tarafından merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal