Fenerbahçe transferde gözüne genç futbolcu Ensar Brahic'i kestirdi!

Yeni sezon için transfer hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de gündeme genç yıldız adayı Ensar Brahic gelmişti. 17 yaşındaki genç forvet şimdi ise resmen kulüple anlaşmaya vardı. Genç yeteneğin bu sezon itibariyle U19 formasını terleteceği öğrenildi.

14.05.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-17:38)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe gelecek sezon için transfer hazırlıklarına başlamış durumda. Sarı lacivertlilerde bu anlamda gündeme dikkat çeken isimler gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler son olarak gündemine oldukça sürpriz bir ismi almıştı. Sırp genç forvet Ensar Brahic için sarı lacivertlilerin harekete geçtiği öğrenilmişti. Son olarak ise Fenerbahçe genç yeteneği resmen kadrosuna kattı.

Oyuncuya hayran kalmışlardı

Fenerbahçe scoutları yeni sezon için transferde kolları sıvamış durumdalar. Bu anlamda sürpriz isimlerin gündeme geldiği takımda son olarak radara alınan isim dikkat çekti. Sarı lacivertlilerin Sırp forvet Ensar Brahic ile yakından ilgilendiği ve yakın zamanda oyuncuyla ilgili önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyordu. Oyuncuyu izleyen Scout ekiplerinin futbolcunun performansından çok etkilendiği ve takıma katılması sarı lacivertlilere rapor sunduğu aktarılmıştı. Son olarak ise Fenerbahçe 18 yaşındaki santraforu kadrosuna kattı. 


Yeni hocadan sonra harekete geçilecekti

Sarı lacivertlilerde gelecek sezon takımın başına geçecek olan teknik adamın belirlenmesinin ardından futbolcunun transferi için temasların başlayacağı öğrenilmişti. Sezonu Sırp ekibi Telepotik takımında kiralık olarak geçiren oyuncu çıktığı 16 karşılaşmada 5 kez gol sevinci yaşamıştı.

Genç futbolculara da çok büyük önem veren Jorge Jesus'un futbolcunun transferine önem verdiği aktarıldı. Futbolcu böylece sarı lacivertlilere transfer oldu.

Futbolcu kariyerine Sırbistan'ın önde gelen takımlarından Partizan altyapısında başladı. Ardından ise Telepotik takımına kiralık olarak gönderildi. Oyuncu son olarak ise Teleoptik takımından Partizan'a geri döndü. Oyuncuyla ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerin olması söz konusu olmakta.

Resmen açıklandı

Fenerbahçe futbolcuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı ve 'Sırbistan'ın Partizan Kulübü'nün altyapısında yetişen, serbest statüde bulunan 2004 doğumlu forvet Ensar Brahic amatör sözleşme imzalanarak Akademimize katıldı. Futbolcu bu sezon itibariyle U19 Takımımızın formasını giyecek. Ensar Brahic'e Fenerbahçe Futbol Akademi'ye hoş geldin diyor; başarılar diliyoruz.' açıklaması yaptı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal