Arda Turan, Süper Lig'de oynanacak olan Adana Demirspor maçıyla Galatasaray formasına veda etmeye hazırlanıyor!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor'u konuk edecek. Oynanacak olan karşılaşma sonrasında sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın jübilesini yapacağı ve emekliliğe ayrılacağı öğrenildi.

14.05.2022-10:29 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-10:42)

Süper Lig'de bu sezon zirvenin bir hayli gerisinde kalan sarı kırmızılılar, 37. haftada Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşma öncesi dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların tecrübeli futbolcusu Arda Turan'ın sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek. Oyuncunun profesyonel futbol kariyerine nokta koyması beklenmekte. Arda Turan'ın bu anlamda Adana Demirspor ile oynanacak olan maç sonunda sarı kırmızılı formaya veda etmeye hazırlandığı aktarıldı.

Taraftarlara veda edecek

35 yaşındaki Arda Turan'ın yarın oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesi sosyal medya hesaplarından jübile kararı ile ilgili açıklama yapacağı belirtilmekte. Futbolcunun Adana Demirspor önünde son kez Galatasaraylı taraftarların önüne çıkarak, çok uzun yıllar terlettiği formaya veda edeceği belirtildi. Alınan bilgiler doğrultusunda teknik adam Domenec Torrent, Adana Demirspor maçının son bölümünde Arda Turan'ı oyuna alacak ve Nef Stadı'nda duygusal bir veda olacak. 

Arda Turan taraftarlar önünde son maçına çıkıyor.

Takımın iz bırakan isimlerinden birisi oldu

Galatasaray altyapısında yetişen ve önceki yıllarda başarılı performansıyla büyük yankı uyandıran Arda Turan sonrasında İspanya ekibi Atletico Madrid ve Barcelona formalarıyla kariyerinin zirvesini görmüştü. Sonrasında ise Başakşehir'e transfer olmuş ardından yıllar sonra efsaneleştiği Galatasaray'a geri dönmüştü. Kariyerinde ise Galatasaray ile Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası bulunmakta. Atletico Madrid ile ise UEFA Avrupa Ligi başarısı var. Futbolcu UEFA Süper Kupası'nı ve La Liga'yı kazanmanın mutluluğunu ise hem Barcelona formasıyla hem Atletico Madrid formasıyla yaşadı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal