Ensar Brahıc kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe ile anılan Ensar Brahic’in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe takımı, transferde atağa başladı. İlk adımı Samuel Lino için atan takım, şimdilerde ise Ensar Brahic'i takıma transfer etmek için çalışmalarda. Jorge Jesus'u getirerek transferde güven vermek isteyen Fenerbahçe, transfer ataklarına devam edeceğe gözüküyor. Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarları'da Ensar Brahic hakkında, İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. Peki, Ensar Brahıc kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe ile anılan Ensar Brahic’in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı? İşte bu konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-02:00 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-02:00) Ensar Brahıc kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe ile anılan Ensar Brahic’in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe takımı, transferde atağa başladı. İlk adımı Samuel Lino için atan takım, şimdilerde ise Ensar Brahic'i takıma transfer etmek için çalışmalarda. Jorge Jesus'u getirerek transferde güven vermek isteyen Fenerbahçe, transfer ataklarına devam edeceğe gözüküyor. Bunun üzerine Fenerbahçe taraftarları'da Ensar Brahic hakkında, İnternet üzerinden araştırmalara başlamış durumda. 

FENERBAHÇE

Ensar Brahıc kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe ile anılan Ensar Brahic’in mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe'nin genç oyuncularından olacak olan Ensar Brahic, Fenerbahçe fanatiklerinin şimdiden dikkatini çekmiş durumda. Ensar Brahic için Fenerbahçe takımı tranfer çalışmalarında ısrarcı gözüküyor. Kadroda gençleşmeye gitmek isteyen sarı-lacivertliler, yaşlı olan oyuncuları satarak yerlerine genç oyuncuları getirmeyi hedefliyor. 17 yaşındaki Ensar Brahic takımda ilk büyük adım olmuş olacak. Sırbistan gençler liginde attığı gollerle kendinden söz ettirmiş olan genç oyuncu, katılmış olduğu 16 maçta 5 gol atarak, dikkatleri üzerine toplamıştı. 

Ensar Brahıc, 4 Haziran 2004 senesinde Sırbistan'da doğmuştur. Partizan'ın altyapısında futbol hayatına başlamış, şimdilerde ise Teleoptik takımında yer almaktadır. Bu sezonda Sırbistan Genç Ligin'de 16 maçta 5 gol kaydederek, dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca genç oyuncunun fiziği sayesinde, yaşıtlarından ayrılması'da en önemli özelliği olarak gözükmektedir.

Herkesin merakla araştırmış olduğu Ensar Brahıc, hangi mevkide oynadığı araştırılan konular arasında yer almaktaydı. Sırp oyuncu santrafor mevkisinde oynuyor. 17 yaşındaki genç oyuncuyu, Fenerbahçe takımına transferi için bastırmaktadır. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal